Mba

London Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba

London Business School

Om een ​​uitzonderlijke bedrijfsleider in een snel veranderende wereld te worden, heb je een uitzonderlijke MBA nodig op de Londense Business School.

Onze flexibele 15-21 maanden MBA biedt alle academische rigor die u van een top-level programma zou kunnen verwachten. Daarnaast worden we onderscheiden door onze ongeëvenaarde locatie en ware klaslokaal diversiteit. Het MBA-klaslokaal van de Londense Business School biedt een uniek spannende peer-omgeving op basis van een wereldwijde powerhouse van financiën en zaken. Doe met ons mee.

Waarom een ​​Londense Business School MBA?

Het streven naar een MBA is een van de belangrijkste beslissingen die u kunt nemen, en het kiezen van het juiste programma is van vitaal belang. Dus waarom studeer je aan de Londense Business School? Wat kunnen we u aanbieden?

  • Een wereldwijd netwerk
  • Het voordeel van Londen
  • Een innovatief curriculum
  • Een bloeiende campus gemeenschap

Programmadetails

Ons strenge en praktische curriculum geeft u de gelegenheid om te studeren in een buitengewoon internationale omgeving. Eerstejaars kerncursussen geven studenten de kennis en kaders van het algemeen management, terwijl onze brede electieve portefeuille het tweede jaar een van de keuzes maakt, zodat u zich echt kunt differentiëren. Houd je opties open, of kies een concentratie uit een van de zes vakgebieden.

- Wederkerige electieve inschrijving bij University College London zal u een selectie van wetenschappelijke en technologische keuzevakken toestaan.

- Cursusvrijstellingen voor studenten die al aanzienlijke competenties hebben in Economie of Accounting.

- Flexibele kredietvereisten stellen u in staat om minimaal 9 en maximaal 12 keuzevakken te nemen.

Beide deze opties vergroten de veelzijdigheid van uw persoonlijke programma - door u in staat te stellen een extra electieve cursus in een ander gebied van belang te nemen, of om uw klaslokaal vroegtijdig te kunnen afronden, eventueel tegen december van uw tweede jaar.

Onze MBA is niet alleen van kennis, maar ook om de vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om wereldwijd een leider te worden.

- We hebben twee keer zo veel tijd toegekend aan ons zeer succesvolle Professional Development Programme, waardoor u de mogelijkheid biedt voor vaardigheidsontwikkeling in uw tweede jaar en veel bredere toegang tot onze portfolio.

- Career Services Vaardigheidsontwikkeling helpt u een realistische carriere strategie te ontwikkelen en grondiger voor te bereiden op interviews en omgaan met werkaanbiedingen. CSSD telt als een krediet.

Doelgroep

Mensen kiezen om om een ​​aantal redenen te studeren voor een MBA. Sommigen zijn op zoek naar een verticale verschuiving in hun huidige carrierepad, terwijl sommigen op zoek zijn naar bedrijfs- of baanfunctie. Anderen zijn op zoek naar een ondernemend toolkit, dat hen in staat stelt hun eigen bedrijfsplan in de praktijk te zetten. Ze zijn allemaal op zoek naar een betere positie voor toekomstige vooruitgang en succes.

Terwijl ze afkomstig zijn uit vele verschillende tradities, delen onze leerlingen dezelfde essentiële kwaliteiten. Ze zijn ervaren. Ze hebben een hoog intellectueel vermogen. Ze zijn vastberaden en ambitieus. Ze zijn cultureel bewust. En vooral, ze hebben de kans om de leiders en invloeden van de toekomst te zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
15 maanden
Voltijd
Price
Prijs
44,490 GBP
lening en beurs zijn beschikbaar
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates