Lees de Officiële Beschrijving

De MBA Progamme

De MBA wordt aangeboden door de Faculteit der Bedrijfskunde. Het is een brede algemene managementkwalificatie die is ontworpen voor de behoeften van ervaren of ambitieuze managers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden om hen toe te staan ​​voor senior management functies.

De MBA is een flexibel modulair programma dat aangepast kan worden om te studeren in een tempo dat individuele studenten past.


Er zijn twee manieren om het programma te studeren: een studieprogramma van 1 jaar voor degenen die voltijds willen studeren of een deeltijdse weg voor degenen die voornemens zijn om werk en studie af te stemmen, degenen die hiervoor kiezen laatstgenoemde optie duurt meestal tussen 2 en 3 jaar om de MBA af te ronden, maar studenten kunnen maximaal 5 jaar duren om de cursus af te ronden.

Deelnemers zullen hun kennis vergroten op het gebied van:

  • Functioneel beheer, dat wil zeggen productie, kwaliteit, marketing, financiën, relaties tussen mensen, bedrijfs- en informatiebeheer.
  • Algemeen management, dat wil zeggen organisatie theorie, strategie, zakelijke verbetering, change management en implementatie, leiderschap, innovatie en technologie transfer.
  • De milieu-invloeden op organisaties, dat wil zeggen juridisch, ethisch, sociaal, cultureel, economisch, internationaal en technologisch (bijvoorbeeld: de waarschijnlijke impact van e-business).

Deelnemers zullen hun vaardigheden verbeteren op het gebied van: Communicatie, Interpersoonlijke aspecten van management, teamwork. Kortom, het overkoepelende doel van dit programma is om managers te helpen deze algemene overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor succesvol senior management.

Onderwijs, leren en assessment


De MBA legt grote nadruk op werkgebaseerde projecten, in teams en in studiegroepen. Zo wordt er zowel door middel van individuele studie als door deel van een groep leren. Naast examens en opdrachten zal de evaluatie zich richten op groepswerkprojecten. Portuur leren is ook een inherent onderdeel van onze filosofie; we geloven dat deelnemers veel van elkaar kunnen leren.

Flexibiliteit


De Universiteit van Ulster MBA biedt een breed scala van vakkennis door middel van een zeer flexibele en geïntegreerde structuur die de behoeften van het management in steeds meer concurrerende internationale en lokale zakelijke omgevingen volledig weerspiegelt. Onze studenten leren management theorie en praktijk op basis van cutting edge internationaal onderzoek.

Bovendien, omdat we de eisen aan de managers van vandaag begrijpen, hebben we de MBA gestructureerd om de tijd te beperken die deeltijddeelnemers uit hun organisaties weggeven en de mogelijkheid bieden om na elk van de drie studiejaren een pauze te nemen .

MBA-programma structuur


Het MBA programma bestaat uit een aantal credit baring modules. Om de volledige MBA te voltooien, moeten studenten een minimum van 180 creditpunten ophalen. Studenten studeren verplichte modules en keuzemodules om kredietpunten te behalen tijdens het programma.


Alle studenten moeten deelnemen aan een inductie cursus. Dit stelt hen in voor de doelstellingen, doelstellingen, inhoud, leer- en onderwijsmethoden, basisstudievaardigheden en voorschriften van de MBA. Daarnaast zijn diverse andere elementen die centraal staan ​​in goede algemene managementpraktijken, gedekt.

Opleiding te volgen in:
Engels