Mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

mba

School of Management van ITM University aanbiedingen Masters of Business Administration (MBA) aan de studenten die afstuderen van elke discipline. Het programma combineert twee jaar van de reguliere cursus-werk, stage en een grote afstudeerproject aan het leren van concepten en praktijken te bevorderen. Master of Business Administration (Part time) of Executive MBA programma is ook vanaf juli 2013 die zal voldoen aan de betere carrièrekansen behoeften van werkende executives. Executive MBA-programma zal de kernvakken gemeen met reguliere MBA en diverse keuzevakken gebaseerd op de verwachtingen van de leidinggevenden die deelnemen aan het programma. Afgezien van de kennis op het vakgebied, elke leerling ondergaat tal van niet-krediet-toegevoegde waarde opleidingen gericht op persoonlijkheid-verbetering en ontwikkeling van soft skills. De focus van het ITG MBA-programma is op de functionele afmetingen in het domein van de grote industrieën die actief zijn in Gurgaon. Faculteit leden in de school zijn hoog gekwalificeerd in hun vakgebied en zeer begaan met creatie van instituut-brede academische excellentie. De programma's worden verder verrijkt door middel van speciale sessies van vooraanstaande gastsprekers uit de industrie en adjunct faculteit van de samenwerkende universiteiten en professionele instellingen.

Full-time MBA programma

MBA aan de ITM School of Management is een tweejarige opleiding, te verdelen in vier semesters (twee semesters in elk jaar). Om een ​​MBA-graad te verkrijgen, moet men met succes te voltooien 81 Credit Program.

uitvoerend mba programma

Master of Business Administration (Part time) of Executive MBA-programma wordt vanaf juli 2013 die zal voldoen aan de betere carrièrekansen behoeften van werkende executives. Het programma staat open voor werkende managers met minimaal 2 jaar ervaring, met afstuderen in elke discipline met een minimum van 50% van merken, bij voorkeur met wiskunde als onderwerp. Toelating zal worden gebaseerd op een gemeenschappelijke ingang Test uitgevoerd door School of Management, ITM University, gevolgd door groepsdiscussie en persoonlijk interview. Studieperiode voor Executive MBA zal 3 jaar, verdeeld over 6 semesters. De lessen zullen worden gehouden in de avonduren op werkdagen en op zaterdag, zodat de leidinggevenden de lessen bij te wonen zonder hun werkschema te storen. Naast gewone faculteit van de School of Management, eminent en ervaren docenten uit de academische wereld en de industrie zal de gast faculteit voor het programma. De nadruk van het Executive MBA-programma is de toepassing van kennis naar de praktische zakelijke problemen, zijn dus veel keuzevakken worden toegevoegd aan de lijst van de kernvakken, met inbegrip van de keuzevakken aangeboden door andere scholen, dwz School of Engineering and Technology en de School of Law. Keuzevakken zal periodiek worden geëvalueerd rekening houdend met de profielen en de belangen van de executives het maken van opname in het programma.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Having attained the recognition and rankings in the field of engineering Education, ITM has embarked upon a vision to establish itself as a leading institute for Management education in India and in t ... Lees meer

Having attained the recognition and rankings in the field of engineering Education, ITM has embarked upon a vision to establish itself as a leading institute for Management education in India and in the subcontinent. As a result, given the autonomous status, the MBA has been benchmarked with the best institutes in the country in terms of curriculum, pedagogy, and other facilities and support services. Lees Minder