Mba

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Studenten in dit 2 jaar MBA-programma vertegenwoordigen de beste geesten in Zuidoost-Azië met veel over te gaan tot een succesvolle ondernemer te worden of om leidinggevende posities in hun gekozen gebied van inspanning te nemen, of het nu de publieke sector, de particuliere sector en de academische wereld.

MBA-studenten worden gegeven door gastdocenten uit vele wereldklasse programma's als door Sasin full-time docenten en andere deskundigen in Thailand en Zuidoost-Azië.

De Sasin MBA-programma wordt geleverd in het Engels, in Bangkok, Thailand - het hart van Zuidoost-Azië. Cursussen zijn gepland in 12 "vijf weken" modules in het programma. Voor exacte module periode Belangrijke data.

Als onderdeel van haar inzet voor wereldwijde leren, Sasin biedt de mogelijkheden voor zowel de eerste en tweede jaar studenten om internationaal onderzoek te integreren in hun Sasin MBA-programma. Bovendien Sasin reputatie helpt studenten veilige mogelijkheden voor de twee maanden van de zomer Stages.

MBA Learning Goals

  • Analytisch, besluitvorming en creatieve vaardigheden - Zelfredzaamheid en ondernemerschap - Teamwork en leiderschap - Effectieve communicatie, presentatie en onderhandelingsvaardigheden - bedrijfsethiek, maatschappelijk verantwoord en duurzaam milieu - bewustzijn van de culturele diversiteit We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Sasin .

Internationale Programma's

Sasin erkent dat studenten effectief te bereiden op een succesvolle zakelijke leiders te worden, is het essentieel om aanzienlijke internationale bekendheid en inhoud in het MBA-programma te integreren.

Als gevolg hiervan, Sasin biedt studenten de mogelijkheid om te leren over de wereldwijde zakelijke praktijken en door middel van uitwisselingsprogramma's met vooraanstaande business schools in Noord-Amerika, Europa en Azië ontwikkelen van hun internationale contacten voor toekomstige zakelijke netwerken. Ongeveer 30-40 full-time MBA-studenten besteden een kwart / semester in het buitenland op Uitwisselingsprogramma's per jaar.

Tegelijkertijd, dit programma trekt ook Exchange Studenten Sasin elk jaar. Inkomende uitwisselingsstudenten werken nauw samen met hun collega's in de klas Sasin activiteiten, het verstrekken van meer mogelijkheden voor culturele uitwisseling en internationale netwerken.

Exchange studenten die naar Sasin

Welkom naar Bangkok en een van de meest stimulerende ervaring van je leven! Becoming een uitwisselingsstudent in Sasin MBA-programma in het hart van één van 's werelds meest dynamische, vriendelijke en veilige steden brengt een onvergetelijke dimensie aan het onderwijs van wereldklasse u al ontvangt.

Sasin de uitwisseling van ervaringen te stellen tegen deze opmerkelijke Zuidoost-Azië de stad, is een top-kwaliteit avontuur bij elke beurt - de faculteit, cursussen, faciliteiten, docenten en medestudenten, die behoren tot de beste en slimste gevonden overal in Azië.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and T ... Lees meer

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and The Wharton School, two of the best business schools in the world. Sasin was the first business school in Thailand to earn AACSB and EQUIS international accreditation, and is one of the few business schools in Southeast Asia with both. Lees Minder
Bangkok , Pa Tong + 1 Meer Minder