Mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bryan MBA

De Bryan MBA (Full-time) bereidt een nieuwe generatie leiders aan met de kennis en vaardigheden om complexiteit te beheren in de onzekere economie van de 21e eeuw. Het eerste MBA-programma van de deelnemende avond is een intensiverend, overwegend deeltijdsprogramma dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals. Het fulltime-dagprogramma is één van de enige MBA-programma's in het land, speciaal ontworpen voor recente afgestudeerden met beperkte of geen professionele ervaring.

De Bryan School biedt veertig jaar lokale professionals aan met geavanceerde bedrijfsopleiding, en er zijn ongeveer 3.000 succesvolle alumni van de Bryan MBA. Wat uw individuele behoeften, doelen of tijdlijn betreft, zal uw Bryan MBA zich als een aangepaste pasvorm voelen.

Dagprogramma

Speciaal ontworpen voor kandidaten met beperkte of geen professionele ervaring, is het dagprogramma een full-time reis naar gespecialiseerde kennis en eersteklas carriere mogelijkheden. De structuur van het dagprogramma maakt het ook een goede match voor loopbaanwisselaars.

Samen met medestudenten werken, leren u basisvaardigheden en bedrijfsbegrippen en vooruitgang bij het ontwikkelen van de communicatie-, analytische en managementvaardigheden die zo sterk gezocht worden op de markt. Als je voltijd studeert, verwacht je in ongeveer twee jaar je Bryan MBA te voltooien.

Programma Structuur

Het programma is zorgvuldig ontworpen om u op een relevante en logische manier van ideeën tot actie te verplaatsen. Ingeschreven voltijdstudenten worden voortgezet van een vrij gestructureerde reeks evaluaties naar gelaagde cursussen die ontworpen zijn om uw leer te beginnen.

EERSTE WEEK - SNEL EEN START - Uw Bryan MBA-ervaring begint met snelheid en een geconcentreerde focus. In het MBA 'Base Camp' - een reeks intensieve workshops - werken Bryan professoren samen met u om uw eigen leiderschapstijl te ontwikkelen, die u de komende twee jaar begeleidt. Klik hier om meer te lezen.

JAAR EEN: BEGRIP VAN HET BEDRIJFSLANDSCHAP - Uw eerste jaar wordt gewijd aan het begrijpen van de begrippen management en zaken. U leert zowel de theoretische als de praktische facetten van strategische bedrijfsvoering door gedetailleerde casestudies te onderzoeken en deel te nemen aan nauwkeurige lezingen in de klas.

ZOMER: UIT DE KLASSROOM - Tijdens de zomer begint u met het stageprogramma, organisatorische projecten en misschien een studie in het buitenland. Onze partnerschappen met Europese en Latijns-Amerikaanse bedrijven geven u de kans om de culturele verschillen van de wereldwijde zakelijke activiteiten te onderzoeken. Als u liever dichterbij thuis wilt zijn, zijn er verschillende lokale bedrijven en non-profitorganisaties die u graag willen helpen, terwijl u uw werkervaring vergroot. U kunt zelfs werken op een concentratie of certificaat beginnen met een keuzevak of twee.

JAAR TWEE: DINGEN GELUKKEN - In het tweede jaar begint u zakenstrategieën en concepten toe te passen op real-world uitdagingen met behulp van case-analyse en groepsprojecten. U leert hoe u effectief kunt reageren op dergelijke gemeenschappelijke problemen zoals ontevreden klanten, zakelijke activiteiten en cash flow uitdagingen.

Toelatingsvoorwaarden

  • Online Application
  • $ 60 kosten van de aanvraag
  • Bewijs van GMAT-score OF Bewijs van GRE-score (afgezien van leden van Beta Gamma Sigma)
  • Officiële Academische Afschriften
  • Drie brieven van aanbeveling
  • 1000-jarig persoonlijk essay dat je reden om een ​​Bryan MBA uit te voeren beschrijft
  • Resume
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In de Bryan School of Business & Economics, we creëren en verspreiden van kennis over de theorie en de praktijk van het bedrijfsleven. Naast onze cursussen en onderzoek, we doen dit door middel va ... Lees meer

In de Bryan School of Business & Economics, we creëren en verspreiden van kennis over de theorie en de praktijk van het bedrijfsleven. Naast onze cursussen en onderzoek, we doen dit door middel van hands-on projecten, wereldwijde ervaringen, en hulpverlening aan de gemeenschap. Ons werk levert principieel leiders en uitzonderlijke probleemoplossers die een mondiaal perspectief, een innovatieve manier van denken, een brede kennis van duurzaamheid, en een verbintenis tot de organisaties waarin ze werken en de gemeenschappen waarin zij leven te verbeteren. Kernwaarden Wij zijn een lerende gemeenschap gekenmerkt door een geest van onderzoek, de uitoefening van voortdurende verbetering, professionaliteit, vertrouwen, ethisch gedrag, en goed burgerschap en zich inzetten voor de waarden van de Universiteit van inclusiviteit, samenwerking, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en transparantie.&nbsp Waarom de Bryan School? De kennis en ervaring die je zult krijgen van de Bryan School of Business and Economics zal u helpen om de uitzonderlijke probleemoplosser dat onze organisaties en gemeenschappen nodig hebben. U leert hoe u oplossingen te identificeren ethisch, innovatief, wereldwijd en duurzaam door een combinatie van cursussen gegeven door ervaren docenten en praktische, hands-on ervaringen. Alles wat je leert tijdens je Bryan School ervaring positioneert u een zinvolle bijdrage waar u werkt, woont en leiden te maken. Een van de grootste business schools in Noord-Carolina, de Bryan School AACSB internationale accreditatie in het bedrijfsleven en de boekhouding zet het in de top 3 procent van de business schools in de wereld. Lees Minder