Mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

mba

De Master of Business Administration (MBA) bij Coleman University is ontworpen om een ​​aanzienlijke verbetering van de diepte en de breedte van het onderwijs voor studenten die streven naar een hogere mate van expertise op het gebied van het bedrijfsleven.

De Master of Business Administration programma kunnen leerlingen de geavanceerde business kennis en technische vaardigheden die nodig zijn om succesvol te groeien en beheren van een bedrijf te bereiken. Coleman's MBA-curriculum biedt geavanceerde cursussen in leiderschap, projectmanagement, strategische planning, organisatie-ontwerp, financiën, juridische, marketing en human resource kwesties onder anderen.

Tijdens het programma zullen de studenten hun leiderschap te ontwikkelen en managementvaardigheden-het verkennen van zowel de kwantitatieve en kwalitatieve instrumenten voor het beheer en het onderzoek van de dynamische omgevingen managers moeten zowel binnen als buiten de organisatie worden geconfronteerd.

Daarnaast is de nadruk van het programma over leiderschap en teambuilding kan de student om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen; waardoor ze effectiever kunnen communiceren, verbeteren van hun vermogen om te bemiddelen en / of te verminderen conflicten, alsook aan hun mogelijkheden om te netwerken.

De verwachting is dat afgestudeerden van het MBA-programma in staat om posities van leiderschap en management in de industrie, het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs op zich te nemen.

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technolo ... Lees meer

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technology. Lees Minder