Mba

Mays Business School at Texas A&M University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba

Mays Business School at Texas A&M University

Het MBA-programma van Mays neemt opleidingen op een hoger niveau, waarbij studenten worden voorbereid op het creëren en onderhouden van waarde in de hedendaagse bedrijfsomgeving. De hoeksteen van het programma is ons uitgebreide, marktgedreven curriculum bestaande uit 49 uur natuurlijk werk dat over 16 maanden is afgerond.

Dit cutting-edge curriculum is ontwikkeld met input van grote bedrijven en benchmarked tegen de toonaangevende MBA-programma's over de hele wereld.

Met bijzondere nadruk op:

  • Core business competenties
  • Communicatie
  • Internationale problemen
  • Samenspel
  • Etiek, Mays

MBA-studenten zijn bereid om strategische denkers, effectieve communicators, verantwoordelijke teamleden en leiders in de wereldwijde markt van vandaag te zijn.

Mocht u ervoor kiezen, kunt u uw studie een extra semester uitbreiden om nog meer specialisatie toe te voegen aan uw diploma. Bij het creëren van uw specialisatie kunt u profiteren van de mogelijkheden en academische cursus opties die beschikbaar zijn bij Texas A & M University - een van de grootste universiteiten van de natie.

Onze flexibele aanpak herkent een simpel feit: elke MBA-student bezit een unieke achtergrond en streeft naar een uniek carrière doel.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - College Station, Texas
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates