Mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MBA-programma van de Drucker School is niet alleen een business programma, maar een management programma dat is ontworpen voor professionals die in de vroege tot middenstadia van hun carrière zijn. We zijn op zoek naar studenten die al sterk leiderschap en prestatievermogen aantonen, of die in de toekomst duidelijk het potentieel voor leiderschap en prestatie tonen. Wij selecteren studenten uit een breed scala van industrieën en internationale achtergronden, die volgens ons zullen profiteren van de casestudy en discussiemethoden van het onderwijs op de Drucker School. In overeenstemming met onze visie zijn goede kandidaten voor het Drucker School MBA-programma degenen die onze filosofie van management als een liberale kunst herkennen.

De Drucker School heeft geen minimumvereiste voor GMAT-scores, voorgraadse GPA of lengte van werkervaring. Als algemene richtlijn vertegenwoordigen de volgende statistieken het gemiddelde voor studenten die zijn toegelaten tot hun studie in het herfst 2007 semester:

  • Gemiddelde GMAT score: 635
  • Gemiddelde GRA: 3.2
  • Gemiddelde TOEFL score: 247
  • Gemiddelde jaar werkervaring: 4.3
  • Gemiddelde leeftijd: 27.7

Het academisch comité evalueert de applicaties op een holistische basis, waarbij alle aspecten van de applicatie worden gefocust. Er zijn geen vooropleidingen vereist voor het Drucker MBA programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is ge ... Lees meer

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is gebaseerd op de mensen-management als een menselijke onderneming, als een liberaal kunst. De mensen die je zult ontmoeten op de Drucker School weerspiegelen deze filosofie van het personeel, aan de faculteit, je medestudenten in elke interactie. U wordt met respect behandeld, geprezen om je individualiteit, en omarmd door de collegiale synergie van onze academische gemeenschap. Hier vindt u hoge verwachtingen en uitdagend programma's, maar ook woorden van bemoediging en deskundige begeleiding. U vindt professoren het publiceren van de toonaangevende boeken in hun vakgebied, die staan ​​te popelen om je bezighouden met levendige discussies over de meest urgente kwesties. U vindt een management stijl die de teelt van het menselijk potentieel als meest waardevolle van een bedrijf bron waarden. U vindt een school die is wereldwijd, divers en rijk aan middelen, terwijl het intieme en flexibel genoeg voor u om het pad dat is voor u verkennen. Hier in het Drucker School, vind je iets anders. Maar niet op ons woord voor uit de eerste hand het-ervaring het verschil en ontdek de mogelijkheden van uw toekomst in petto heeft op de Drucker School. Ons doel We maken een verschil in het leven van de mensen met wie wij leren en de instellingen die we bedienen. Onze missie We bereiken ons doel door het ontwikkelen en verrijken van het professionele leven van onze studenten: Verbeteren van hun vermogen om te rigoureus en ethisch denken over complexe, ambigue vraagstukken, om geluid van strategische beslissingen te nemen, en te leiden en anderen te inspireren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen Het verstrekken van een persoonlijke en praktische, maar toch reflectief leren ervaring Bevolking is intellectueel cu riosity en leren vaardigheden die een levenslange zoektocht naar begrip en openheid zullen ondersteunen van innovatie en verandering Lees Minder