Mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Business Administration (MBA) programma stelt afgestudeerden met succes te concurreren in de snel veranderende zakelijke wereld. Studenten kunnen kiezen uit de versnelde eenjarige algemene MBA en concentraties in de Agribusiness en Ondernemerschap. MBA-programma SC State University is geaccrediteerd door AACSB International - de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business. AACSB is de eerste accreditatieorgaan voor zakelijke programma's, met slechts 5% van de zakelijke programma's wereldwijd verdienen dit onderscheid. AACSB-geaccrediteerde scholen moeten zeer strenge kwaliteitsnormen passeren, en worden wereldwijd erkend door top werkgevers.

De MBA-programma biedt praktische avond, weekend en hybride (een combinatie van klassikaal en online instructie) lessen aan de behoeften van de recent afgestudeerden als doorgewinterde professionals op zoek naar loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei te voldoen. De uitstekende faculteit maakt gebruik van theorieën, case studies en technologie in praktische real-world contexten om het leerproces te verbeteren. Studenten ondergaan een grondige voorbereiding in geavanceerde zakelijke vaardigheden op het gebied van boekhouding, economie, financiën, het internationale bedrijfsleven, management en marketing.

Afgestudeerden met het MBA-diploma bereid zijn om mee te beginnen of te bevorderen een succesvolle carrière in diverse branches, waaronder de agribusiness-sector, financiële instellingen, vastgoed bedrijven, verzekerings-en beleggingsmaatschappijen, consumentenproducten bedrijven, maar ook in de federale en nationale overheid. Naast de ontwikkeling van verfijnde managementvaardigheden voor het Amerikaanse bedrijfsleven, zijn afgestudeerden ook getraind om succesvolle ondernemers te worden.

Toelatingsvoorwaarden

Toelating tot het MBA-programma staat open voor aspirant-studenten met een bachelordiploma in elke discipline van een regionaal erkende hogeschool of universiteit. Studenten ontbreekt undergraduate cursussen in het bedrijfsleven kan worden verplicht tot het nemen van 12 uur van de basiscursussen in de boekhouding, economie, financiën en het management of marketing, in aanvulling op de curricula voor het MBA-programma. In sommige gevallen zal een aanzienlijke werkervaring worden beschouwd in plaats van undergraduate zakelijke cursussen.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

South Carolina State University, an 1890 land grant senior comprehensive institution of approximately 3,500 students, is committed to providing affordable and accessible quality undergraduate and grad ... Lees meer

South Carolina State University, an 1890 land grant senior comprehensive institution of approximately 3,500 students, is committed to providing affordable and accessible quality undergraduate and graduate degree programs. Lees Minder