Read the Official Description

UNCGMBA01

Als u wilt dat uw MBA om een ​​vliegende start van je carrière en het verbeteren van uw waarde, zijn er zes redenen om de UNCG MBA te kiezen:

 1. Onze focus ligt op het creëren van buitengewone probleemoplossers, een vaardigheid altijd gewild.
 2. Ons track record voor loonsverhogingen en onze arbeidsbemiddeling rate-at minder dan de helft van de kosten van de gemiddelde Amerikaanse MBA-levert een indrukwekkend rendement op uw investering.
 3. Ons uitdagend programma wordt 13e nationaal gerangschikt door Bloomberg Businessweek.
 4. Je leert om problemen innovatief, wereldwijd, duurzaam en ethisch te lossen.
 5. Real-world training leert je om echte problemen op te lossen.
 6. Onze robuuste alumni-netwerk en onze Bryan Career Services team bieden u nuttige verbindingen die deuren kunnen openen.

Dag MBA-programma

Als u een full-time MBA programma dat zal u helpen om een ​​nieuwe carrière te voeren wilt, dan overwegen de UNCG Day MBA-programma voor de volgende voordelen:

 • Je leert een uitzonderlijke probleemoplosser zijn. En terwijl de arbeidsmarkt op en neer kan gaan, zijn probleemoplossers altijd gewaardeerd door veel werkgevers op vele terreinen.
 • Ons programma en Bryan Career Services hebben de studenten in staat om in hun carrière gekozen velden bijna 100% van de tijd, volgens een recent onderzoek.
 • Onze Day Program afgestudeerden rapporteerde een gemiddelde van 69% salarisverhoging. En ze zeggen dat ze krijgen sneller bevorderd. Als je hun salarisverhoging te vergelijken met onze lage collegegeld kosten, het creëert een van de beste rendement op uw investering.
 • Wij brengen aan het leven real-world problemen op te lossen door middel van 100% participatie van studenten in hands-on ervaringen, met inbegrip van stages en-faculteit leidde consulting projecten.
 • U zult waardevolle verbindingen via stages en onze uitgebreide alumni netwerk te ontwikkelen.

Avond MBA-programma

Als u wilt dat de extra expertise die je carrière zal versnellen, dan is het kiezen van de juiste avond MBA-programma is een belangrijke zakelijke beslissing. Carrière-minded mensen zoals jij kiezen UNCG omdat:

 • de UNCG MBA is speciaal ontworpen om u te helpen leren probleemoplossende vaardigheden die een impact kunnen maken op uw werk, zelfs voordat je afstudeert.
 • onze combinatie van hoog aangeschreven wetenschappers en lagere collegegeld kosten (minder dan de helft van de gemiddelde Amerikaanse MBA) levert een rendement op de investering zeker te imponeren de CFO aan het werk ... of thuis.
 • de vaardigheden en tools die u zult krijgen te identificeren en op te lossen zakelijke problemen zal uw hele carrière worden gewaardeerd door werkgevers.
 • ons curriculum zal helpen problemen te bekijken en op te lossen innovatief, wereldwijd, duurzaam en ethisch.

Onze flexibele planning van avondlessen kunt u in te schrijven voor zo veel of zo weinig lessen als je kunt omgaan en start in de herfst of lente semesters.

deadlines

Dag MBA-programma: (Fall alleen opnames) uiterste datum 1 maart prioriteit; 1 juli uiterste datum
Avond MBA-programma: 1 juli (Fall semester); 1 november (Spring semester)
International Toepassingen: 15 mei (Fall semester); 15 september (Spring semester)

Kosten & Collegegeld

Est. $ 25.000 in de staat
Est. $ 57.000 out-of-state * Collegegeld en kosten variëren voor de UNCG MBA afhankelijk van het aantal opgenomen studiepunten elk semester en het programma voortgezet.

International Student Eisen

Het toepassen is eenvoudig! De richtlijnen voor opnames zijn een 3,0 Grade Point Average of gelijkwaardig en een 570 GMAT of 310 GRE score. Hoewel deze zijn niet de minima te worden toegelaten, zullen aanvragers boven deze richtlijnen concurrerend zijn voor opnames en zal in aanmerking komen voor verdiensten gebaseerde financiële bijstand.

Vereisten voor International Admissions:

 • Graduate toepassing en $ 60 kosten van de aanvraag
 • Officiële of gewaarmerkte kopieën van transcripties van studieresultaten. Alle academische transcripties moeten worden geëvalueerd door een NACES (naces.org) geaccrediteerd diplomawaardering service en moeten in het Engels; Klik hier voor meer informatie
 • GMAT (mba.com) of GRE (ets.org/gre)
 • TOEFL (ets.org/toefl) of IELTS (ielts.org). Voor niet-Engels als moedertaal, het minimum scores in aanmerking te komen voor de behandeling zijn een score van 79 op de TOEFL iBT of een 6,5 op de IELTS
 • 500-1000 woord persoonlijke verklaring waarin uw interesse in het programma
 • Resume
 • Drie brieven van aanbeveling

Deze school biedt programma's in:

 • Engels
Program taught in:
Engels
Deze cursus is
Begindatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
24 - 28 maanden
Part-time
Full-time
Prijs
25,000 USD
Est. $ 25.000 in-state, Est. $ 57.000 out-of-state
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2019
Einddatum
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Application deadline
Einddatum