Lees de Officiële Beschrijving

Northwestern Wisconsin's alleen geaccrediteerde MBA


Ons MBA programma wordt 's avonds aangeboden om aan de behoeften van werkende volwassenen te voldoen. U kunt ook campuscursussen combineren met online die aangeboden worden door de Universiteit van Wisconsin MBA Consortium.

Programma overzicht

Het MBA-programma UW-Eau Claire geeft u een breed, praktisch begrip van zaken en de dynamische, globale omgeving waarin het actief is. U ontwikkelt de vaardigheden en ondernemersgeest die nodig zijn om de verandering te beheren en de mogelijkheden te herkennen die het creëert. En u leert richtlijnen om situaties op een ethische en maatschappelijk verantwoorde manier te confronteren.

Als student in ons 30 credit MBA programma, kunt u zich inschrijven voor:

»16 studiepunten MBA modules
»2 studiepunten van vereiste minimummodules: Leiderschap en Diversiteit
»12 studiepunten keuzevakken.

U kunt uw MBA voltooien door al uw cursussen op de campus te nemen bij UW-Eau Claire. Op de campus cursussen worden 's avonds aangeboden om uw werkprogramma in te vullen. Of u kunt MBA cursussen op campus combineren met online die aangeboden worden door UW-Eau Claire en haar MBA Consortium partners UW-La Crosse, UW-Oshkosh en UW-Parkside.

Op campus en online lessen zijn comfortabel klein en studenten in ons MBA-programma kennen elkaar en de faculteit. Klasbesprekingen zijn zeer rijk aan faculteitsleden die meer dienen als discussie facilitators dan de stand-up-en-lecture professoren die je van je voorgraadse dagen onthoudt.

Toelatingseis

Het MBA-programma van de UW-Eau Claire is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van afgestudeerden in de beroepsbevolking, evenals studenten die direct toegang hebben tot hun bacheloropleidingen. Wij verwelkomen ook aanvragen van internationale studenten en personen die geïnteresseerd zijn in het 150-uurs BBA / MBA programma.

Uw voorgraadse diploma hoeft niet in een zakengebied te zijn. Echter, individuen zonder baccalaureate business degrees moeten voldoen aan MBA programma cursusvoorwaarden. Neem contact op met de MBA-directeur als u strategieën wilt bespreken voor het voldoen aan de MBA-cursusvoorwaarden.

Om tot het volledige MBA-programma toegelaten te worden, moeten de studenten aan de volgende eisen voldoen:

  • Baccalaureaat diploma van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit
  • Cumulatief basisgraadpunt gemiddeld van minimaal 2,75 (op een 4,0-schaal)
  • Bevredigende voltooiing van de MBA-cursusvoorwaarden
  • Acceptabele Graduate Management Admission Test® (GMAT®) of Graduate Record Examinations® Algemene Test (GRE® General Test) score.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Wisconsin Eau Claire College of Business »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019