Mba

University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba

University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Northwestern Wisconsin's alleen geaccrediteerde MBA


Ons MBA programma wordt 's avonds aangeboden om aan de behoeften van werkende volwassenen te voldoen. U kunt ook campuscursussen combineren met online die aangeboden worden door de Universiteit van Wisconsin MBA Consortium.

Programma overzicht

Het MBA-programma UW-Eau Claire geeft u een breed, praktisch begrip van zaken en de dynamische, globale omgeving waarin het actief is. U ontwikkelt de vaardigheden en ondernemersgeest die nodig zijn om de verandering te beheren en de mogelijkheden te herkennen die het creëert. En u leert richtlijnen om situaties op een ethische en maatschappelijk verantwoorde manier te confronteren.

Als student in ons 30 credit MBA programma, kunt u zich inschrijven voor:

»16 studiepunten MBA modules
»2 studiepunten van vereiste minimummodules: Leiderschap en Diversiteit
»12 studiepunten keuzevakken.

U kunt uw MBA voltooien door al uw cursussen op de campus te nemen bij UW-Eau Claire. Op de campus cursussen worden 's avonds aangeboden om uw werkprogramma in te vullen. Of u kunt MBA cursussen op campus combineren met online die aangeboden worden door UW-Eau Claire en haar MBA Consortium partners UW-La Crosse, UW-Oshkosh en UW-Parkside.

Op campus en online lessen zijn comfortabel klein en studenten in ons MBA-programma kennen elkaar en de faculteit. Klasbesprekingen zijn zeer rijk aan faculteitsleden die meer dienen als discussie facilitators dan de stand-up-en-lecture professoren die je van je voorgraadse dagen onthoudt.

Toelatingseis

Het MBA-programma van de UW-Eau Claire is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van afgestudeerden in de beroepsbevolking, evenals studenten die direct toegang hebben tot hun bacheloropleidingen. Wij verwelkomen ook aanvragen van internationale studenten en personen die geïnteresseerd zijn in het 150-uurs BBA / MBA programma.

Uw voorgraadse diploma hoeft niet in een zakengebied te zijn. Echter, individuen zonder baccalaureate business degrees moeten voldoen aan MBA programma cursusvoorwaarden. Neem contact op met de MBA-directeur als u strategieën wilt bespreken voor het voldoen aan de MBA-cursusvoorwaarden.

Om tot het volledige MBA-programma toegelaten te worden, moeten de studenten aan de volgende eisen voldoen:

  • Baccalaureaat diploma van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit
  • Cumulatief basisgraadpunt gemiddeld van minimaal 2,75 (op een 4,0-schaal)
  • Bevredigende voltooiing van de MBA-cursusvoorwaarden
  • Acceptabele Graduate Management Admission Test® (GMAT®) of Graduate Record Examinations® Algemene Test (GRE® General Test) score.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Eau Claire, Wisconsin
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates