AACSB Accredited
1

Als lid van de Universiteit van Wisconsin-systeem we hebben een uitstekende nationale en internationale naamsbekendheid en hebben een uitstekende reputatie voor hoge kwaliteit van het onderwijs!

Ons programma is de enige AACSB International geaccrediteerde programma in de regio. AACSB is de premier accrediteren agentschap voor zakelijke programma's. AACSB accreditatie is zeer moeilijk te verkrijgen en is een teken van hoge kwaliteit die wereldwijd wordt herkend.

Onze afgestudeerde faculteit zijn uitstekend - 100% zijn full-time en houden allen doctoraat graden. Geen enkel ander regionaal programma voldoet aan deze hoge eisen.

Een Universiteit van Wisconsin-La Crosse MBA-graad zal het beste rendement voor uw educatieve investering te bieden.

MBA-programma Beschrijving

Gestructureerd als een algemene voorbereiding voor bestuurlijke carrière, de MBA bereidt studenten voor op verantwoordelijke posities in het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Het programma wordt aangeboden in de avond en zorgt voor de veelzijdigheid van zowel part-time of full-time studie. Elke cursus voldoet aan een avond per week, M-TH. Het programma is beschikbaar voor alle gekwalificeerde studenten, ongeacht undergraduate grote.

Ons programma daagt studenten met problemen die ze nodig hebben om alle relevante dimensies van belangrijke beslissingen te pakken op een nieuwe manier. Studenten zullen een aanpak die hen zal nodig hebben om hun bestaande kennis integreren en "mengen en vervagen" over functionele disciplines in een groot deel van de manier waarop ze zullen worden verplicht om hun hele professionele leven te ervaren.

Het programma bestaat uit een fundament fase en een afstuderen fase. Studenten kunnen sommige of alle van de stichting eisen via hun undergraduate opleidingen hebben afgerond. Voltijd studenten die hun undergraduate studies in het bedrijfsleven gebieden afgerond kunnen ons MBA-programma te voltooien in een kalenderjaar. De meerderheid van de part-time studenten het programma compleet in twee tot drie jaar. Zij hebben tot zeven jaar om het programma te voltooien.

De MBA-programma Mission:

Om Masters of Business Administration bieden studenten een uitzonderlijke, geïntegreerde zakelijke onderwijs dat hen in staat stelt om goede beslissingen die organisaties en gemeenschappen als maatschappelijk verantwoorde burgers te dienen in een mondiale omgeving te maken.

De MBA-programma Vision:

Om erkend te worden voor de kwaliteit als de school het aanbieden van de toonaangevende Masters of Business Administration programma tussen regionale en nationale algemene universiteiten.

Uitkomsten van een MBA:

 • Ontwikkeling van de besluitvorming vaardigheden
 • Probleem identificatie en het oplossen van problemen
 • Integratieve en kritisch denken
 • Inzicht in en het gebruik van technologie
 • Effectief teamwork
 • leiderschap
 • Communicatie vaardigheden
 • Een appreciatie van de wereldwijde, economische en culturele krachten
 • Een verhoogd bewustzijn van de ethische verantwoordelijkheden van managers

Voordelen van een UWL MBA

De Universiteit van Wisconsin scholen hebben een uitstekende nationale en internationale naamsbekendheid en hebben een uitstekende reputatie voor hoge kwaliteit van het onderwijs. Onze mate draagt ​​al die voordelen en anderen. Onze bedoeling is om studenten uitdagen om kritisch na te denken over kwesties en problemen die we hebben gekozen om zich te organiseren rond drie thema's:

 • Veranderende technologische omgeving
 • Globalisering
 • Sociale en ecologische verantwoordelijkheid

De taak confronteren onze studenten is om een ​​onderzoekende en uitdagende mind-set over deze cruciale onderwerpen, terwijl de invoering van nieuwe / geavanceerde management vaardigheden en technieken te ontwikkelen. Studenten zullen een capaciteit van kritisch denken en zelfstandig leren te ontwikkelen.

Fase Eisen MBA Foundation

 • Financial Accounting ACC 221 (of ACC 703 Internet)

Bestudeer de financiële balans aanpak uit te leggen en de basisprincipes van accounting toe te passen.

 • Managerial Accounting ACC 222 (of ACC 704 Internet)

Onderzoek grondslagen als zij betrekking hebben op het beheer van de besluitvorming en de kosten bepalen.

 • Macro-economie ECO 120 (of ECO 704 Internet)

Leer om economische principes toe te passen op binnenlandse en internationale problemen.

 • Micro-economie ECO 110 (of ECO 703 Internet)

Onderzoek micro-economische principes en de toepassing ervan op de besluitvorming door individuen, bedrijven en de overheid.

 • Information Systems IS 220

Bestudeer het gebruik van informatiesystemen aan het management te helpen bij het plannen, sturen en beheersen van de activiteiten van een organisatie.

 • Financieel Management FIN 355 (of FIN 701 Internet)

Bestudeer het financieel beheer van een onderneming en de financiële functie.

 • Marketing MKT 309 (of MKT 700 Internet)

Ontdek de studie van marketing in het bedrijfsleven en andere organisaties.

 • Organizational Behavior MGT 308 (of MGT 703 Internet)

Onderzoek de huidige bijdragen van de gedragswetenschappen in het beschrijven en analyseren van het gedrag van individuen en groepen in organisaties.

 • Production Management MGT 393 (of MGT 702 Internet)

Onderzoek de theoretische basis voor de besluitvorming in de productie.

 • Statistieken MTH 145 (of bus 710 Internet)

Leer de fundamenten van de moderne statistische methoden.

MBA afstudeerfase vereisten

Core Courses: Het Core biedt studenten de gelegenheid om analyses en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen op meerdere vakken. Dit omvat cursussen in:

 • Quantitative Methods for Business Decision Making
 • Besluit Framing en besluitvorming in complexe omgevingen
 • Het beheer van de veranderende technologische omgeving
 • Het beheren van een ecologisch en sociaal bewuste wereld
 • Het beheren van een Global Environment
Keuzevakken (maximaal 9 cr.): De keuzevakken kunnen uit verschillende opties gekozen worden: Keuzevakken in de verschillende bedrijfsdisciplines: Accounting (ACC), Economie (ECO), Financiën (FIN), Informatiesystemen (IS), Management ), Marketing (MKT), MBA (BUS) MBA keuzevakken van UW Systeem hogescholen of andere instellingen met goedkeuring van de MBA programma directeur.

Gerichte studies en onderzoeksprojecten Graduate Electives van andere UWL Colleges indien goedgekeurd door MBA Director. Pre-goedkeuring is vereist.

Keuzevakken en Concentraties: Keuzevakken bieden de mogelijkheid om het programma op maat te stellen aan individuele behoeften en doelstellingen. Deze cursussen bieden diepte in vakgebieden en studenten helpen aanpassen van hun MBA-programma. Een totaal van 9 electieve credit-uren nodig zijn, met de mogelijkheid van het creëren van een concentratie.

Wij bieden meer dan 50 electieven op de campus en online van verschillende bedrijfsdisciplines. De keuzevakken kunnen uit verschillende opties gekozen worden: Keuzevakken in de verschillende bedrijfsdisciplines: Accounting (ACC), Economie (ECO), Financiën (FIN), Informatiesystemen IS), Management (MGT), Marketing (MKT), MBA (BUS).

MBA electieve cursussen van UW System hogescholen of andere instellingen met de goedkeuring van het MBA-programma directeur.

Gerichte studies en onderzoeksprojecten. Pre-goedkeuring is vereist.

Graduate keuzevakken uit andere UWL Colleges indien goedgekeurd door de MBA directeur.

Toepassing op het Programma

Amerikaanse aanvragers moeten online te solliciteren. Vragen kunnen worden gericht aan Office of Admissions, Cleary Alumni & Friends Center, 1725 State Street, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Toepassing tijdlijn: We hebben een rollende toelatingsbeleid. De kandidaten worden uitgenodigd om hun applicaties naar de universiteit op elk gewenst moment te dienen. Wij bekijken de aanvragen en de aanvragers van onze beslissing op de hoogte binnen een paar weken na het indienen.

Internationale kandidaten zal de applicatie instructies van het vinden Office of Admissions op http://www.uwlax.edu/admissions/international-student/ (Graduate) Cleary Alumni & Friends Center, 1725 State Street, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Ingevulde aanvragen moet bevatten officiële transcripties van alle undergraduate (en graduate) cursussen en Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE) score. Drie tot vijf jaar werkervaring heeft de voorkeur, maar niet vereist.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 7 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019