Lees de Officiële Beschrijving

MBA in 5-programma

Alle William Woods University studenten, ongeacht hun grote, hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan William Woods University's MBA in 5-programma. Dit bespaart u tijd en geld (ongeveer 40% besparing op de kosten van een reguliere MBA). Studenten zullen afstuderen van William Woods in vijf jaar (of minder) met zowel hun bachelordiploma en een Master in Business Administration.

Dit is een uniek programma voor studenten van de middelbare school, die geïnteresseerd zijn in het invullen van hun bachelor- en MBA-graad allemaal bij elkaar meer dan 5 jaar.

Hoe de MBA in 5 Works for Business Administration Majors

Tijdens het laatste jaar van een student, zal een Business Administration grote twee MBA-opleidingen in de herfst / lente semester en twee MBA-opleidingen in de lente / herfst semester naast eventuele undergraduate cursussen die ze nodig hebben om te voltooien. De MBA-opleidingen zijn 8 weken lang en voldoen aan een avond per week 6-10 uur Studenten kunnen rekenen de vier MBA-opleidingen in de richting van hun 122 vereiste uren voor een bachelordiploma en vervolgens over deze kredieten in het MBA-programma bij het afstuderen. Tijdens de vijfde of laatste jaar van de studenten bij William Woods, zullen ze de rest van hun MBA cursussen, hetzij op de campus of online te nemen.

De Bachelor of Science in Business Administration aan de MBA baan bestaat uit 48 kern credits, 15 uur van een geselecteerde concentratie en 12 MBA credits. Deze graad geen geringe vereist.

Hoe de MBA in 5 Werkt voor niet-Business Majors

Studenten in elke grote kunnen deelnemen aan de MBA in 5-programma, zolang ze minor in business administration. Tijdens hun laatste jaar, zullen de studenten twee MBA-opleidingen in de herfst / lente semester en twee in de lente / herfst semester nemen. De MBA-opleidingen zijn 8 weken lang en voldoen aan een avond per week 6-10 uur Studenten kunnen rekenen de vier MBA-opleidingen in de richting van hun 122 vereiste uren en vervolgens over de vier cursussen in het MBA-programma bij het afstuderen voor dual krediet. Tijdens hun vijfde of laatste jaar bij William Woods, zullen de studenten de rest van hun MBA cursussen te nemen, hetzij op de campus in de avond of online.

Kan elke overdracht student, ongeacht de grote, zich inschrijven in de MBA in 5-programma?

Ja, elke overdracht student komt in aanmerking om in te schrijven in de MBA in 5-programma door het inschrijven als Business Administration grote of Business Administration minor (pre-MBA). Toch zal de overdracht student nodig om te overleggen met zijn of haar academische adviseur om te bepalen of tijdig afstuderen is mogelijk.

Kom ik in aanmerking voor institutionele beurzen?

Studenten komen in aanmerking voor institutionele beurzen hun eerstejaars tot senior jaar bij William Woods University. Afgestudeerde studenten van William Woods University komen niet in aanmerking voor institutionele beurzen en dus tijdens het 5e jaar van de MBA in 5 studenten komen niet in aanmerking voor institutionele beurzen.

Wat is de kosten van het collegegeld tijdens mijn 5 jaar?

Studenten zullen de afgestudeerde collegegeld in rekening gebracht geplaatst tijdens het studiejaar te betalen.

Ben ik verplicht op de campus te wonen tijdens mijn 5 jaar?

Nee, je bent niet verplicht om te leven op de campus je 5e jaar. Als u ervoor kiest om te leven op de campus u zal worden gefactureerd toepassing en inwoning kosten.

Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's

De Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's (ACBSP) Baccalaureaat / graduaat Raad van Commissarissen toegekend William Woods University, in Fulton, Missouri accreditatie van zijn zakelijke programma's en aparte accreditatie van het boekhoudprogramma. ACBSP accreditatie verklaart dat de onderwijs- en leerprocessen binnen de undergraduate en graduate boekhouding en zakelijke programma's aangeboden op William Woods University voldoen aan de strenge educatieve normen die zijn vastgesteld door ACBSP.

Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's (ACBSP) 11520 West 119e Straat Overland Park, KS 66213 Tel: 913.339.9356 www.acbsp.org

logo
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
325 USD
- Per credit uur
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019