Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

Niveau van studie: Postgraduaat

Collegegeld 2018/19:

  • VK / EU - £ 8000
  • Internationaal - £ 12.000

Toelatingseisen: een 2: 2 (tweede klas) graad of equivalent. Aanvragers hebben normaal gesproken 2 jaar relevante werkervaring.

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig

Wijze van studeren: Voltijds klassikaal - overdag, of avond- en weekendstudiemogelijkheden beschikbaar (afhankelijk van geschiktheid)

Duur: 1 jaar

Beoordelingsmethode: een combinatie van cursussen en onderzoek

Studiefinanciering: beschikbaar

Locatie: Londen

Startdata: september

Over deze cursus

De MBA is een algemene managementcursus gericht op ambitieuze en gevestigde middenmanagers uit verschillende sectoren. De cursus is ontworpen om rekening te houden met de huidige (lokale, regionale en internationale) markttendensen en is onlangs bijgewerkt om extra flexibiliteit, keuze en de mogelijkheid te bieden en om aangeleerde managementvaardigheden toe te passen.

Het algemene doel van deze cursus is om individuen op te leiden en te ontwikkelen als managers en bedrijfsspecialisten, waarde toe te voegen door een geïntegreerd, toegepast en kritisch inzicht in management en organisaties, evenals de ontwikkeling van professionele, overdraagbare en intellectuele vaardigheden die essentieel zijn voor succesvol algemeen en strategisch management in private, publieke en derde sector organisaties. Studenten krijgen de mogelijkheid om kennis, vaardigheden en inzichten te ontwikkelen op de volgende gebieden:

  • Ontwikkel multidisciplinaire en internationale perspectieven, concepten en vraagstukken in de belangrijkste managementdisciplines
  • Krijg inzicht in relevante toolkits en technieken voor het analyseren van zakelijke en managementkwesties
  • Ontwikkel het vermogen om managementproblemen kritisch, rationeel en rigoureus op te lossen, te synthetiseren en kennis en inzicht toe te passen
  • Krijg waardering voor en toepassing van moderne management- en informatiesystemen om strategische beslissingen te nemen in zaken en management
  • Ontwikkel een appreciatie van eetlust en verantwoordelijkheid voor levenslang leren en persoonlijke ontwikkeling
  • Ontwikkel vaardigheden voor leiderschap en transformerende rollen in het bedrijfsleven in de veranderende externe context waarbinnen ze waarschijnlijk werken
  • Ontwikkel strategisch denken, innovatie en ondernemersvaardigheden
  • Verbeter de interpersoonlijke en groepsprekende vaardigheden

Leer methodes

Je krijgt les in een breed scala aan lesmethoden in de modules, inclusief lezingen en seminars. Naast je tijd in de klas, wordt er ook van je verwacht dat je ongeveer 30 uur aan zelfstudietijd per week doet.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens.

Carrières en progressie

De cursus legt een sterke nadruk op het verbeteren van de werkgelegenheidsvooruitzichten van zijn afgestudeerden. Vorige Ulster University-alumni hebben posities verworven bij grote multinationale organisaties zoals Diageo, PriceWaterhouseCoopers, Deloitte en KPMG, evenals kleine en middelgrote ondernemingen. Anderen hebben het programma als een waardevolle springplank gebruikt om een ​​grondig inzicht te krijgen in bedrijfs- en managementbeginselen voordat ze een eigen bedrijf beginnen.

Onze Ulster University Branch Campussen worden uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op onze Branch Campussen worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- VK / EU - £ 8000; Internationaal - £ 12.000
Deadline
Vraag informatie aan
UK/EU: 03 September 2018 International: 27 August 2018
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
UK/EU: 03 September 2018 International: 27 August 2018

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
UK/EU: 03 September 2018 International: 27 August 2018
Einddatum