Meester in bedrijfsadministratie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Belangrijke programmafeiten

 • Programma: MBA
 • Modaliteit: voltijds
 • ECTS: 180
 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Taal Engels
 • Duur: 18 maanden
 • Intake: februari & september
 • Collegegeld en kosten:
  • Voltijd: € 9.900, -
  • Aanvraagkosten: € 300
   (Niet-restitueerbaar, betaald tijdens het indienen van een aanvraag)

Toekenningsorganen

OTHM Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership wordt toegekend OTHM, UK.
MBA (Master in Business Administration) (Top-Up) -programma is gevalideerd en uitgereikt door de University of Chichester, VK, en geleverd door de London Graduate School, VK.

Overzicht doelstellingen

Een reeks management-, economische, financiële boekhoudkundige en juridische kennis is opgenomen in het curriculum, waarvan het leren de managementcapaciteit ontwikkelt en verrijkt en een concurrentievoordeel biedt aan afgestudeerden.

Dit MBA-programma met UK University Degree; is gevalideerd en uitgereikt door de Universiteit van Chichester en geleverd door OTHM. Het MBA-programma heeft drie semesters. Het eerste jaar is bij OTHM, niveau 7 in Strategisch Management en Leiderschap. Het 3e semester is MBA (Top-Up) aan de Universiteit van Chichester.

OTHM Level 7 Diploma in strategisch management en leiderschapskwalificatie weerspiegelt de huidige praktijk in strategisch management en leiderschap en stelt leerlingen in staat hun kennis op hoog niveau van strategisch management en leiderschap op de werkplek te ontwikkelen en uit te breiden. Deze kwalificatie is geschikt voor volwassen studenten met een achtergrond in academische studie of industrie.

Het MBA-programma (top-up) wordt aangeboden aan studenten die al in het bezit zijn van het OTHM Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership-kwalificatie.

Met het MBA-programma (top-up) kun je een MBA-kwalificatie behalen in maximaal zes maanden, dus het is een snelle weg naar nieuwe kansen en verbeterde carrièremogelijkheden.

Om lid te worden van de MBA (top-up), moet u al in het bezit zijn van het OTHM Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership (120 studiepunten) en moet u over geschikte managementervaring beschikken.

Lesmethode

De belangrijkste onderwijs- en leermethoden bij C3S omvatten klassikale lezingen, seminars en tutorials, praktisch leren, excursies, projecten en leren door onderzoek.

Looking Up

Moduleoverzicht

Verplichte eenheden:

 • Professionele ontwikkeling en communicatieve vaardigheden (10 studiepunten)
 • Strategisch management (15 studiepunten)
 • Strategisch Human Resource Management (15 studiepunten)
 • Advanced Business Research Methods (20 studiepunten)

Optionele eenheden - Kies vier:

 • Strategisch financieel management (15 studiepunten)
 • Supply Chain and Operations Management (15 studiepunten)
 • Onderneming en ondernemerschap (15 studiepunten)
 • Globalisering en corporate governance (15 studiepunten)
 • Strategisch verandermanagement (15 studiepunten)
 • Strategische marketing (15 studiepunten)
 • Wereldwijde marketingstrategie (15 studiepunten)

MBA (top-up) Van de Universiteit van Chichester

De MBA (top-up) bestaat uit een verplichte enkele module 'Consultancy Project Report' ter waarde van 60 studiepunten. De module biedt u de mogelijkheid om een gebied van bijzonder belang binnen een passende organisatorische context te onderzoeken. De module is ontworpen om een belangrijke bijdrage te leveren aan uw professionele en intellectuele ontwikkeling, door u in staat te stellen uw vermogen aan te tonen tot aanhoudend onafhankelijk denken, leren en kritische reflectie.

Het doel van dit programma is om een praktische en realistische oplossing te bieden voor een bedrijfsgerelateerde strategische uitdaging, die op zijn beurt wordt ondersteund door een passende verwijzing naar theoretische en conceptuele analyse.

Dat bewijs je aan de hand van een 'Consultancy Project Report' van 12.000 woorden.

Het Consultancy Project Report wordt geleverd en beoordeeld door ons in het VK gevestigde academische team met behulp van ons virtuele leerplatform en directe ondersteuning van uw toegewezen supervisor.

De module 'Consultancy Project' kan worden voltooid in één academische termijn van 15 weken of kan in deeltijd worden bestudeerd over twee termijnen.

Kansen

Waarom studeren aan MBA C3S?
 • Flexibel academisch programma
 • Toegang tot C3S E-bronnen
 • Taalcursussen Spaans + Engels
 • Betaalde stagemogelijkheden bij multinationale bedrijven
 • Mogelijkheid om verder te studeren aan C3S Business School , Barcelona
Klik voor meer informatie over hoe we onze studenten ondersteunen voor en na aankomst:

137667_Screenshot2020-07-01at10.25.35.png

Toelatingseisen

 1. Een bachelordiploma in een verwant onderwerp of een Brits niveau 6-diploma of een gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie.
 2. Oudere studenten (ouder dan 21) met managementervaring (studenten moeten contact opnemen met het bezorgcentrum voordat ze zich voor het programma registreren).
 3. Studenten moeten aan het begin van de cursus 18 jaar of ouder zijn.
 4. Engelse vereisten: als een cursist niet afkomstig is uit een Engelstalig meerderheidstaal, moet het bewijs leveren van de Engelse taalvaardigheid.
 5. Neem voor meer informatie contact op met C3S Business School .

getuigenissen

"De reis die een jaar geleden op de C3S School begon, was inderdaad een van de beste beslissingen van mijn leven. Onze faculteit heeft ons tijdens deze zoektocht geïnspireerd en uitgedaagd om ons te helpen het toppunt van overwinning en prestatie te bereiken."
- Abdullah Ghamrawi, uit Libanon

"Er zijn veel goede scholen in Barcelona in verschillende grote steden, die beter presteren op het gebied van rangschikking, reputatie en geloofwaardigheid. Tijdens de studie had ik zijn ups en downs. Maar over het algemeen heb ik het gevoel dat studeren bij C3S elke dag een geweldige leerervaring was. . Ik zal voor altijd de herinneringen koesteren die ik in Barcelona heb gemaakt. "
- Elsa Milka Atieno, uit Kenia

"Ik studeer momenteel bij C3S. De faciliteiten hier zijn echt getalenteerd, ondersteunend, motiverend en vriendelijk. Deze school heeft zijn eigen manier om studenten op de hoogte te houden van hun ongelooflijke groei."
- Abdullah Karakar, uit Syrië

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

C3S Business School is a private business school founded in 2014 and registered under the Spanish Ministry of Education. C3S provides academic courses including Diplomas and Language programs. At C3S, ... Lees meer

C3S Business School is a private business school founded in 2014 and registered under the Spanish Ministry of Education. C3S provides academic courses including Diplomas and Language programs. At C3S, we focus on academic excellence providing degrees of great interest for students applying from all over the world. Lees Minder