Meesters in bedrijfskunde - mba

Staffordshire University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meesters in bedrijfskunde - mba

Staffordshire University

meesters in bedrijfskunde - mba

Deze wereldwijd erkende MBA award trekt jaarlijks een reeks van afgestudeerde kaliber aanvragers uit een verscheidenheid van commerciële, industriële en openbare sector organisaties, vaak uit 15 verschillende landen.

Twee kenmerken onderscheiden ons awards van die van andere universiteiten: dit zijn onze beroepsonderwijs relevantie en internationalisme.

U krijgt een uitdagende en stimulerende intensieve cursus ervaring in management, met een internationaal perspectief, om uw persoonlijke en loopbaanontwikkeling te verbeteren. Om dit te vergemakkelijken kunt u gebruik maken, delen en reflecteren op je ervaringen samen met andere studenten in uw Learning Team. U zult uw multiculturele 'Learning Team' worden toegewezen tijdens de inductie. Een paar Learning Teams worden gecombineerd om Tutorial groepen te vormen, met elk hun eigen persoonlijke tutor.

Toelatingseisen

Minstens 2: 2 UK Hons diploma of gelijkwaardig in elke discipline. Zorg voor het bewijs van voldoende kennis van het Engels voor kandidaten waar Engels niet hun eerste taal, zoals:

 • IELTS overall score van 6,0 of hoger (die een minimale score van 5,5 voor het spreken, schrijven en luisteren modules moeten omvatten);
 • TOEFL algemene score van 87 of hoger; of
 • Pearsons algemene score van 51 of hoger.

Een booster pre-Masters cursus Engels beschikbaar.

Een algemene beoordeling van de kandidaten 'educatieve achtergrond, ervaring en het potentieel om te profiteren van de regeling zal worden gemaakt bij het overwegen van de geschiktheid van een kandidaat voor onze MBA-programma's. De Business School streeft naar een mix van student achtergronden die de leerervaring voor iedereen zal verbeteren bereiken. Dit betekent dat het niet langer noodzakelijk aanvragers minste twee jaar loopbaangeschiedenis, hoewel ervaring gunstig voor de toepassing ervan kan steunen.

De aanvragers moeten een passend niveau van kwalificaties en geschiktheid aan te tonen, en hun potentieel om te profiteren van de cursus.

Belangrijkste kenmerken

 • Wereldwijd erkende MBA award
 • Beroepsgerichte relevante en carrière verbeteren
 • Uitdagend en stimulerend intensieve cursus in het beheer, met een internationaal perspectief
 • Deel en nadenken over je ervaringen naast die van anderen in uw multi culturele 'Learning Teams'
 • Integratie van de belangrijkste functionele gebieden via de toepassing van de wereldwijde strategisch management
 • Zakelijke vaardigheden van leiderschap, communicatie, teamwork en besluitvorming
 • One-week residentiële (off-campus studiereis); kosten worden gedekt door cursusgelden
 • U kunt zich aanmelden om een ​​aanvraag voor een 48-week betaalde industriële plaatsing, waardoor de verbetering van de inzetbaarheid. We kunnen niet garanderen dat stages want het is een zeer competitief proces en werkgevers hebben het laatste woord
 • Assessments die duidelijk weerspiegelen zakelijke contexten
 • MBA docententeam toegekend 'Highly Commended status als erkenning van het onderwijs excellentie - Vooruitzichten Postgraduate Awards 2013

Cursus Inhoud

Het algemene doel van de MBA is om u te voorzien van een grondige basis in de principes van zowel leiderschap en management, en in de belangrijkste functionele gebieden van het bedrijfsleven. De MBA award is dan ook ontworpen om drie belangrijke thema's omvatten:

 1. De uitvoerende organisatie
 2. Eigentijds en wereldwijde strategische uitdagingen
 3. Onderzoek in actie

Zo is in de eerste leer blok u aspecten van Human Resources, Marketing Management, Risk and Financial Analysis en Business Management Research bestuderen. Deze core modules worden dan gevolgd door de toepassing van Global Strategic Management principes en Verandering Leiderschap in het tweede blok. Er is ook de mogelijkheid om een ​​module van uw keuze, zoals Project Management, Creativiteit Innovatie, International Finance en International Supply Chain Management te kiezen. In het laatste blok, zult u in staat om te ontwikkelen en te onderzoeken een speciaal gebied van kennis binnen een veld van uw keuze voor de Masters proefschrift.

Daarnaast is de 'zachte' zakelijke vaardigheden van leiderschap, communicatie, teamwork en besluitvorming zijn de belangrijkste focus van de verplichte residentiële (off-campus studiereis). Als goed, is uw professionele ontwikkeling ondersteund door de brede ervaring weerspiegeld in het cohort van je medestudenten te ondersteunen en persoonlijke groei en het vermogen aan te moedigen door verbreding van uw professionele horizon. Dit wordt bereikt door middel van interactieve discussies in de klas, groepswerk en ook het bijwonen van een residentiële evenement.

 • In het eerste blok leer je modules studeren in:
 • De Human Capital Dimension
 • Marketing Innovaties
 • Risico en Financiële Analyse
 • Business Management Research

In het tweede blok leer je studeren:

 • Change Leadership
 • Global Strategic Management
 • Een optie module.

Bovendien, zakelijke vaardigheden van leiderschap, communicatie, teamwork en besluitvorming zijn de belangrijkste focus van de one-week residentiële (off-campus studiereis).

Waar Next?

Omdat de MBA biedt blootstelling aan de verschillende ideeën die nodig zijn voor succes in een openbare of zakelijke organisatie, zijn succesvolle studenten gegaan naar dynamische en lonende carrière geniet in vele industrieën en landen. Sommigen hebben een nieuwe carrière richting gevolgd, terwijl anderen hun MBA hebben gebruikt om een ​​concurrentievoordeel te behalen in hun huidige veld en een paar hebben het opzetten van hun eigen bedrijf.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
- Home / Fee EU; £ 13.000 - International Fee
Locations
Verenigd Koninkrijk - Stoke-on-Trent, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan