Meesters van bedrijfsadministratie programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MBA van Boise State biedt de kennis die nodig is voor succes in onze dynamische bedrijfswereld. Een sterk algemeen MBA-curriculum, geleerd door professoren met zowel doctoraat-diploma's als industrieervaring, geeft de leerlingen de basis. Daarnaast nemen Boise State MBA-studenten keuzes om expertise op het gebied van boekhouding en financiën, hightechmarketing, informatietechnologie, ondernemerschap, internationale zaken te verwerven. Studenten kunnen zich ook buiten de business curriculum concentreren met hun keuzevakken op gebieden zoals engineering, gezondheidswetenschappen, instructie en prestatie, technologie of publieke administratie. Diepte van begrip stelt Boise State MBA afgestudeerden afgezien van het pakket.


MBA-programma van Boise State University is het enige MBA-programma in de Treasure Valley die de geavanceerde AACSB internationale accreditatie draagt.

Ontworpen voor de vroege en middelbare carrièrespecialiste die een kwalitatief hoogwaardig studieprogramma waarborgt, biedt Boise State's MBA-programma de kennis die nodig is voor succes in een steeds complexer wereldwijde werkomgeving.

MBA-programma van Boise State University wordt sterk verbeterd door onze locatie.

Boise, de hoofdstad van Idaho, is gevestigd in verschillende Fortune 500-bedrijven en biedt ook een aangenaam mild klimaat, evenals ongeëvenaarde kansen voor recreatie.

Boise State University MBA kandidaten bezitten een hoge mate van motivatie, professionele werkervaring, sterk managementpotentieel en een bekwaamheid voor afgestudeerde studie. Onze MBA studenten komen uit een breed scala aan diverse achtergronden, waaronder engineering, sociale wetenschappen, liberale kunst, zaken, gezondheid en anderen.

Een typische MBA-kandidaat zal:

  • Bezit een bachelor diploma van een regionaal geaccrediteerde instelling
  • Heb een GPA van 3,00 of beter
  • Bij voorkeur hebben minstens twee jaar belangrijke werkervaring (afgezien van een GMAT score van 600)
  • Bereik een minimum score van 500 op de GMAT
  • Heb een GMAT-kwantitatieve score van ten minste 32, of> 60 op het wiskunde-examen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Het College of Business and Economics van Boise State University is de primaire nadruk business school in Idaho. Met meer dan 100 docenten en personeel, meer dan 3.000 studenten, en levering sites in ... Lees meer

Het College of Business and Economics van Boise State University is de primaire nadruk business school in Idaho. Met meer dan 100 docenten en personeel, meer dan 3.000 studenten, en levering sites in heel Zuid-Idaho, het college heeft undergraduate opleidingen in accountancy, economie, financiën, informatietechnologie management, international business, management, marketing en supply change management. Op de graduate niveau, het College biedt Master of Science diploma in de accountancy, accountancy en met een belasting nadruk, evenals een Executive MBA (EMBA), Masters in Business Administration (MBA), MBA-ITG (Information Technology Management), en een Graduate Certificate in Supply Chain Management. We hebben ook dienen als een educatieve middelen via de Idaho Small Business Development Center, Tech Help, Idaho en de Council on Economic Education. Het College of Business and Economics biedt een hoge-kwaliteit toegankelijk AACSB-International-erkende onderwijsinstelling. Wij creëren, verspreiden en toepassen van innovatieve kennis om de economische en zakelijke ontwikkeling, vooral in Idaho en de regio te ondersteunen. Onze studenten, personeel, en de faculteit betrekken onze belangrijkste kieskringen: gemeenschappen, bedrijven (profit en not-for-profit), organisaties en overheidsinstanties. Lees Minder