Masters in Bedrijfskunde in Milieustudies 2020

De MBA is verreweg de meest succesvolle graad van de 20e eeuw. Kijk naar de Amerikaanse statistieken. De eerste graad is niet uit totdat de jaren 1900 gegeven. Tegen het einde van de 20e eeuw had het een marktaandeel van 27% van alle afgestudeerde graden uitgedeeld.MBA Milieu is een twee jaar programma dat bestaat uit sterke kern cursussen zoals financieel management, operations management, market… Meer informatie

De MBA is verreweg de meest succesvolle graad van de 20e eeuw. Kijk naar de Amerikaanse statistieken. De eerste graad is niet uit totdat de jaren 1900 gegeven. Tegen het einde van de 20e eeuw had het een marktaandeel van 27% van alle afgestudeerde graden uitgedeeld.

MBA Milieu is een twee jaar programma dat bestaat uit sterke kern cursussen zoals financieel management, operations management, marketing management. De belangrijkste onderwerpen van het programma zijn milieubeheer, Clean Tech ondernemerschap, Environmental Auditing, Business and Climate Change and Environmental Economics.

MBA Programma in Milieustudies

Lees Minder
Renewables Academy AG (RENAC)
Berlin , Germany

De online mastergraad MBA Renewables biedt een Master of Business Administration met een focus op hernieuwbare energie en energie-efficiëntie.

De online mastergraad MBA Renewables biedt een Master of Business Administration met een focus op hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. -
MBA
Online en Campus gecombineerd
Deeltijd
5 semesters
Engels
Oktober 2020
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online