Nanyang EMBA (part-time)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over Nanyang EMBA

De Nanyang Executive MBA is bedoeld voor senior executives die proberen om hun leidinggevende capaciteiten te verbeteren zonder onderbreking van hun loopbaan en een positieve bijdrage leveren aan hun bedrijven en de samenleving als geheel.

Nanyang EMBA

Waarom Nanyang EMBA

Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere industrie tracks te specialiseren in:

  • Algemeen Management
  • Aviation en Air Transport
  • Hospitaliteit

Deelnemers krijgen internationale bekendheid door middel van overzeese modules die ten minste twee continenten, afhankelijk van de baan ze kiezen overspannen, en profiteren van een unieke Aziatische curriculum dat Oost- en West-business principles verweeft.

Het programma trekt opmerkelijke deelnemers uit Azië, Europa, Afrika, de VS en het Midden-Oosten, die beschikken over een bewezen track record in het senior management posities en de talloze achtergronden, sectoren en nationaliteiten weerspiegelen.

U krijgt les van een van de meest ervaren business faculteit van de regio en profiteert u van ons sterke netwerk van wereldwijde universiteiten en onderwijsinstellingen.

ranking

Financial Times Executive MBA Ranking 2016

  • Gerangschikt 18 in de wereld

Algemeen Management

De General Management spoor richt zich op essentiële zakelijke functies, zoals corporate finance, human resource strategie, waardebepaling van bedrijven en analyse, fusies en overnames, operations, Aziatische leiderschap principes en zakelijke strategy.This spoor omvat residentiële modules op twee van de meest prestigieuze Amerikaanse universiteiten : The Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania en de University of California, Berkeley.

Aviation en Air Transport

De Aviation en Air Transport Management spoor biedt een rigoureuze algemeen kader voor het beheer en krachtige inzichten uit de meest vooraanstaande industriële leiders van de wereld.

Naast de core modules op de NTU Singapore campus, de deelnemers deelnemen aan een twee weken durende segment Institute IATA Opleiding en Ontwikkeling in Genève, Zwitserland, waar ze hot-bed vraagstukken waarmee de industrie, zoals de wet van de luchtvaart, luchthaven strategisch management, en de luchtvaart te analyseren veiligheid en beveiliging.

Hospitaliteit

Nanyang Business School en Cornell University School of Hotel Administration hebben hun krachten gebundeld om een ​​Hospitality Management track in de Nanyang Executive MBA-programma is ontworpen voor senior professionals in de horeca te creëren.

Naast cursussen bij NTU en Cornell, kunnen de deelnemers ook hun begrip van duurzame bedrijfsmodellen, strategie en besluitvorming leerstellingen te verdiepen door het bijwonen van een optionele module aan de Wharton School of Business.

Live Industrial Consultancy (LiNC) Project

In deze educatieve samenwerking tussen sponsor bedrijven en de Nanyang EMBA programma, werken de deelnemers in groepen en neem het op een live-strategische consulting project. De deelnemers worden begeleid door gerenommeerde opinieleiders en corporate kwartiermakers op een 9-maanden consulting project om hun besluitvorming en leiderschap vaardigheden aan te scherpen.

Toonaangevende High Impact Teams

Dit transformationele 3-daagse programma is bedoeld om de deelnemers 'leiderschap communicatieve vaardigheden van essentieel belang in de huidige mondiale zakelijke omgeving te ontwikkelen, en zal zich richten op authenticiteit, overtuiging en belangenbehartiging.

Toelatingsvoorwaarden

  • Uitzonderlijke manager met een minimum van 8 jaar ervaring, waarvan 5 jaar in een leidinggevende rol
  • Sterke loopbaanontwikkeling en bewezen ambitie om te slagen
  • Outstanding branchespecifieke ervaring voor de luchtvaart en de gastvrijheid tracks
  • Bachelordiploma van een erkende universiteit of beroepskwalificaties
  • Vloeiend in Engels
Laatst bijgewerkt op Februari 2017

Over de school

Consistently counted among the world’s top-tier business schools, we are one of the most established and comprehensive providers of business and management education in the Asia-Pacific.

Consistently counted among the world’s top-tier business schools, we are one of the most established and comprehensive providers of business and management education in the Asia-Pacific. Lees Minder