Read the Official Description

Over Nanyang Fellows MBA

De Nanyang Fellows MBA is een full-time een jaar MBA-programma is ontworpen voor uitzonderlijke mid-career executives die bestemd zijn voor het hoogtepunt van leadership.It is een full-time programma voor senior executives die willen diepe wereldwijde zakelijke kennis en Aziatische inzichten.

Nanyang Fellows

Het programma werd in 1998 gelanceerd door Dr Tony Tan, dan vice-premier en huidige voorzitter van Singapore. Elk jaar, een kleine en selecte groep van ongeveer 20 deelnemers per jaar, van zowel de particuliere als de publieke sector en over de continenten, deelnemen aan het programma voor een reis van diepe en intense leren.

International Format

Het jaar van leiderschap reis zal verder worden versterkt door de internationale segment van het programma. De diepgaande leren op drie wereldwijd gerenommeerde instellingen in de Verenigde Staten - University of California, Berkeley, de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania en de Georgetown University in staat stelt de Nanyang Fellows om het beste van het Oosten en het Westen praktijken samensmelten. Deze set van de Nanyang Fellows uit elkaar en geef ze de concurrentiepositie van hun strategisch management en leiderschap perspectieven te scherpen, te verplaatsen op de carrièreladder vertrouwen.

Overzeese Zaken Study Mission (BSM)

Het doel van de BSM reis is om de Nanyang Fellows bloot te stellen aan de culturele, sociale, politieke en zakelijke dynamiek die deel uitmaken van de grotere regionale of internationale platform voor concurrerende spelers in de marketplace.Previous BSM onder andere Argentinië, Chili, China, Duitsland te vormen, Spanje en wereldwijde business hubs.

Business Leadership Seminars

De Nanyang Fellows MBA-programma omvat een reeks van Business Leadership Seminars waar de deelnemers krijgen bevoorrechte inzichten uit de ervaringen van de top Aziatische en internationale CEO's en het bedrijfsleven en regeringsleiders door middel van gesloten deuren dialogen.

Programma Structuur

De Nanyang Fellows MBA-programma bestrijkt een periode van 12 maanden, waarvan het volgende:

  • Drie trimesters in Singapore van ongeveer 13 weken per
  • Een week lang overzeese activiteiten Study Missie
  • Een 4-weekse University of California, Berkeley, The Wharton School en de Universiteit van Georgetown residentiële programma in de VS

Toelatingsvoorwaarden

  • Een goede bachelor's degree
  • Minstens 8 jaar van het management of senior professionele ervaring
  • Aantoonbare spreekvaardigheid in het Engels en een goede score in de TOEFL of IELTS (voor internationale kandidaten voor wie de voertaal was niet in het Engels op een hoger niveau)
Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by Nanyang Business School, NTU Singapore »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
75,000 SGD
By locations
By date
Begindatum
Juli 2019
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
Einddatum