Read the Official Description

Over Nanyang MBA

De Nanyang MBA wordt aangeboden door de Nanyang Business School in NTU Singapore. Het is sterk in de top MBA-programma's in de wereld. De deelnemers, docenten en onze partners samenwerken om real-world uitdagingen door middel van cutting-edge onderzoek en onderscheiden pedagogiek te lossen.

de Nanyang MBA ligt in meest leefbare stad van Azië en 3 van de beste ter wereld, Singapore, is een intensief wereldwijd programma met een focus op Azië. Deze 12-maands transformationele programma maakt het mogelijk deelnemers te diep, praktische real-world inzichten in business modellen, management filosofieën en strenge academische theorieën over een scala van industrieën te krijgen voor te bereiden om uit te blinken in het mondiale milieu.

Ervaar een persoonlijke en professionele transformatie met de toonaangevende MBA-programma in Singapore die u zal toelaten om overal in de wereld op leidinggevende functies te nemen.

ranking

Financial Times Global MBA Ranking 2017

 • Singapore's nummer 1 MBA en 3e in Azië-Pacific
 • Gerangschikt 24 in de wereld

Leerplan

De Nanyang MBA heeft een diepe focus op leiderschap, internationale bekendheid en real-world applicatie. Op de top van de 9 kern cursussen en 4 keuzevakken, het programma bestaat uit de volgende belangrijke onderdelen:

 • Leading People begint wereldwijd over leiderschap als een belangrijke interpersoonlijke proces en geeft je de mogelijkheid om je competenties te begrijpen door middel van activiteiten en case studies. Het verhoogt uw onderhandeling en leidinggevend talent management vaardigheden. Ten slotte voedt culturele intelligentie en uw vermogen om goed te reageren op dynamische zakelijke omgevingen.
 • Strategie Projecten bij Nanyang (SPAN) geeft de deelnemers de mogelijkheid om te werken aan een "live" consulting project met een sponsor bedrijf dat kan afkomstig zijn van een verscheidenheid aan sectoren. Met begeleiding van de faculteit toezichthouders, zal je naar de klas lessen van toepassing op de echte wereld projecten, variërend van marktkans analyse industry best practice benchmarking en customer intelligence.
 • Zakelijke Studie Mission (BSM) biedt het platform voor de praktische toepassingen van de kennis die is opgedaan met de kern cursussen en keuzevakken, door een bezoek aan lokale of buitenlandse bedrijven, ontmoeting en het aangaan van de top executives van de genoemde bedrijven. U heeft de keuze van het doen van de BSM in het buitenland of in Singapore hebben.

outstanding Faculty

Deelnemers aan Nanyang Business School winst inzichten uit de meer dan 160 ervaren docenten over 30 nationaliteiten. Deze docenten zijn top academici, zakelijke adviseurs en onderzoekers in hun respectievelijke gebieden met een PhD van vooraanstaande universiteiten. Zij omvatten Professor Vijay Sethi, bekroond met Best Business van de Wereld Professor in 2013 door de Economist Intelligence Unit.

Career Development Ondersteuning

Het ervaren team van onze Graduate Studies Career Development Office (GSCDO) werkt een-op-een met elke MBA deelnemer in kaart te brengen beton carrière doelen. Dan, om ervoor zorgen dat uw doelstellingen worden gerealiseerd binnen een realistische termijn, die u door het proces van het creëren van een op maat gemaakte carrière ontwikkelingsstrategie.

Met gepersonaliseerde coaching van onze GSCDO team, kunt u:

 • Ontwikkel duidelijke carrière doelen.
 • Begrijpen en te navigeren door de arbeidsmarkt landschap.
 • Netwerk strategisch met diverse professionals uit de industrie.
 • Leverage op uw Personal Value Proposition.
 • Maak gebruik van relevante vacatures.

Double Masters

Afgestudeerd met 2 graden - een MBA aan de Nanyang Business School en andere Masters of MBA diploma van een partner business school:

 • Nanyang-Waseda Dubbele MBA - 2 MBA graden in 14 maanden in Singapore en Japan
 • Nanyang-St Gallen Double Masters - Nanyang MBA en Master of Arts in Strategy & International Management in 24 maanden in Singapore en St. Gallen, Zwitserland
 • Nanyang ESSEC Double Masters - Nanyang MBA en MSc in Management in 24 maanden in Singapore en Frankrijk

Toelating

 • Bachelor diploma
 • Minstens 2 jaar werkervaring
 • GMAT-score> 600 of GRE gelijk
 • TOEFL-score> 100IBT> 600 PBT of IELTS score> 6.5, als Engels niet de voertaal gebruikt op het bachelorniveau
Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by Nanyang Business School, NTU Singapore »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
62,000 SGD
By locations
By date
Begindatum
Juli 2019
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
Einddatum