Officiële MBA gespecialiseerd in familiezaken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

beschrijving

De titel van Official MBA in Family Business Management heeft een overwegend professionele oriëntatie.

Deze officiële MBA, gespecialiseerd in Family Business, heeft tot doel studenten een geavanceerde opleiding te bieden met een gespecialiseerd en multidisciplinair academisch karakter.

Het belangrijkste doel is om studenten de meest relevante managementvaardigheden te bieden, door een globale en integrerende kijk te bieden op de functionele gebieden van het familiebedrijf, zowel vanuit een theoretisch perspectief als vanuit een toegepast perspectief. Familiebedrijven onderscheiden zich door veel kenmerken en als onderdeel van hun opleiding zullen studenten zich verdiepen in inhoud zoals de basis en levensduur van dit type bedrijf, overheidsinstanties en familieprotocol, evenals parallelle planning en opvolgingen in de familiebedrijven.

Dit alles om te reageren op een steeds veranderende en geglobaliseerde omgeving, waarvoor afgestudeerden nodig zijn met het vermogen om innovatieve en flexibele familiebedrijven te beheren, evenals de nodige vaardigheden voor de ontwikkeling van een project van zakelijke aard met zijn familiekern.

Daarom is een deel van het doel van dit voorstel van de officiële MBA in Family Business Management om afgestudeerde studenten in staat te stellen een profiel te verkrijgen waarmee ze:

 • Voer in met garanties op de arbeidsmarkt en / of ontwikkel in uw eigen familiebedrijf.
 • Toegang tot geavanceerde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard.
 • Vooruitstrevende strategieën voor de belangrijkste problemen van het management van familiebedrijven.

Waarom deze officiële MBA in gezinsbeheer studeren?

Geschat wordt dat er in de Europese Unie 17 miljoen bedrijven zijn die eigendom zijn van een familie en die 100 miljoen banen genereren. In een andere referentiemarkt zoals de Verenigde Staten bezetten geschatte familiebedrijven 80% van het bedrijfsweefsel en genereren ze 50% van de particuliere werkgelegenheid.

Het familiebedrijf is van groot belang in het economische en productieve apparaat van Spanje: het genereert precies 67% van de werkgelegenheid in de particuliere sector, wat overeenkomt met 6,58 miljoen banen, vergeleken met 3,28 miljoen banen in Spanje. niet-familiebedrijven.

In dit officiële MBA zullen de studenten zich verdiepen in de inhoud die zich onderscheidt van de sector van het bekende bedrijf, aangezien het leerplan overweegt asignaturas gericht op de vertrouwde opvolging, de organen van de overheid in de structuur van de bekende bedrijven, de professionalisering, de levensduur en de oplossing van conflicten in familiebedrijven. Al deze aspecten karakteristieke elementen van dit soort bedrijven.

Het profiel van de afgestudeerde van de officiële MBA in Family Business Management is aangepast aan de behoeften van de arbeidsmarkt, waardoor ze aanvullende vaardigheden, gespecialiseerd en multidisciplinair kunnen verwerven, noodzakelijk om in de toekomst hun technische en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen, in de omgeving van het management en de richting van een familie-achtige organisatie, door een aanzienlijk aantal professionele kansen voor anderen, of op hun eigen.

programma

 • Module 1: Het familiebedrijf, het concept en de kenmerken
 • Module 2: Het familiebedrijf, de structuur en de organisatie
 • Module 3: Regie en beheer van het familiebedrijf
 • Module 4: Continue verbetering van het familiebedrijf
 • Module 5: Uitbreiding en opvolging van het familiebedrijf
 • Module 6: Stages in bedrijven en instellingen
 • Module 7: Masterproef

registratie

Om toelating te vragen, moet u ons:

 • Hogere academische titel (of, bij gebrek daaraan, de betaling van titelbijdragen)
 • Gecertificeerd studiebestand (vakken en aantekeningen)
 • Curriculum Vitae (met recente foto)
 • Fotokopie-ID / paspoort
 • Twee aanbevelingsbrieven (deze kunnen afkomstig zijn van een academische en van een verantwoordelijke persoon voor het werk van uw huidige of vroegere bedrijf)
 • Een motivatiebrief die de volgende vragen beantwoordt: waarom ben je geïnteresseerd in dit programma? Waarom heb je het UCJC gekozen?
 • Aanvraagformulier voor toelating

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, stuurt de toelatingsexploitant van de Camilo José Cela Universiteit van Madrid u een toelatingsbrief per e-mail.

(*) Als je je studie in het buitenland hebt voltooid, moet je schrijven naar de coördinator van de meester om de details van de documenten die je moet indienen aan te geven.

De student kan een plaats reserveren (600 €, die wordt afgetrokken van het totale bedrag van de Master) zodra de universiteit de kandidaat die is toegelaten heeft bevestigd, met 5 werkdagen om de betaling te doen.

De graad heeft beperkte plaatsen. Wanneer er plaatsen beschikbaar zijn op het moment van reserveren, garandeert de betaling van de reservering een plaats voor de cursus.

Dit bedrag wordt alleen geretourneerd als de student de wettelijke vereisten voor toegang tot de universiteit niet overschrijdt.

Er is de mogelijkheid van geconditioneerde inschrijving voor studenten die op het punt staan om af te studeren. Als het uw geval is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, het is geen beletsel om de master te nemen.

Zodra de toelating en reservering van de plaats is gemaakt, kunnen de toegelaten studenten zich inschrijven voor de masteropleiding in digitale marketing, communicatie en sociale netwerken.

Op het moment van registratie moet de student alle verstrekte documenten voor de aanvraag tot toelating in origineel en kopie overleggen.

De opening van de inschrijvingsperiode zal rechtstreeks worden geïnformeerd door de coördinatie met de studenten.

Onze sociale media:

Facebook |

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ID Digital School es un Instituto de Formación Digital que ayuda a jóvenes, emprendedores y profesionales a continuar su crecimiento académico para estar actualizado ante las exigencias del mundo prof ... Lees meer

ID Digital School es un Instituto de Formación Digital que ayuda a jóvenes, emprendedores y profesionales a continuar su crecimiento académico para estar actualizado ante las exigencias del mundo profesional. Lees Minder
Madrid , Madrid + 1 Meer Minder