One-jaar full-time MBA

A One-Year MBA die zal instellen u Apart

Hoe gaat u zich onderscheiden van andere sollicitanten?

George Fox University's van 11 maanden, full-time MBA programma zal u het voordeel dat je nodig hebt om te slagen in de zakenwereld te geven. Wij ontwikkelen veelbelovende leiders door het aanbieden van een ethiek-gebaseerde, holistische curriculum met een mondiaal perspectief. Een verbintenis tot een jaar van versnelde studie zal u helpen om uw verhandelbaarheid te verbeteren, krijgen zelfvertrouwen en het verbeteren van uw presentatievaardigheden.

Een leven van uitkeringen is slechts één jaar verwijderd.

Details van het programma

 • 42 semester uur (11 maanden)
 • De lessen beginnen in augustus
 • De lessen zijn van maandag tot en met donderdag met een vrijdag seminar waarin studenten bezoeken bedrijven in de grotere Portland
 • Einde lessen in juni
 • Toepassingen totdat het cohort vol is. Contact opnames counselor Carlos Ordonez voor meer informatie.
 • Beperkt tot 25 studenten per cohort
 • Financiële hulp is beschikbaar
newberg_campus

Plaats

Ons programma is gelegen in onze Newberg campus. De lessen worden aangeboden van maandag tot en met donderdag met een vrijdag seminar cursus die reizen met zich meebrengt. In de vrijdag seminar cursus, zullen de studenten bedrijven bezoeken in de grotere Portland gebied, en alle vormen van vervoer en maaltijden voor deze specifieke opleiding worden gedekt door het collegegeld.

Voordelen

11 maanden intensief programma

Bespaart u tijd en geld, dit programma is speciaal ontworpen voor de recente afgestudeerde. Met dezelfde uren krediet als onze part-time MBA, worden de klassen gehouden van augustus tot juni met een korte onderbreking in de wintervakantie. Bestudeer full time om het personeelsbestand in te voeren met een MBA-graad mogelijk zo snel.

-Waarde op de hoogte leadersForbes: Best Colleges van Amerika

Er is meer om zaken dan de bottom line. Onze primaire taak is de voorbereiding van managers en leiders met een diep ethische wereldbeelden die zal optreden op in toenemende mate verantwoordelijk niveaus in hun organisaties. Terwijl we hebben betrekking op de kernthema's van een Master of Business Administration programma, met inbegrip van kwantitatieve methoden, finance en accounting, we belangrijke waarden in geïnformeerde ontwikkeling, praktijk en leiderschap.

mba_students

Real-World Experience

De waarde van een opleiding ligt om te weten hoe deze toe te passen om real-world situaties. Op vrijdag bezoeken we non-profit en for-profit bedrijven in de grotere Portland gebied voor professionele industrie presentaties, organisatorische rondleidingen en hands-on projecten die zich richten op het leren van toepassing. Een verscheidenheid aan projecten worden gedurende het programma om direct invloed op de lokale business process geïmplementeerd.

Internationaal Blended Cohort

De eenjarige MBA bestaat uit studenten van over de hele wereld en uit de hele Verenigde Staten. Deze internationale cohort biedt studenten een unieke kans om samen te werken met klasgenoten uit vele culturen. Sommige van de steden dat onze huidige studenten en alumni zijn afkomstig uit onder meer Homs (Libië); Nieuwe Taipai; Beijing, Yueuang City en Dalian (China); Ulaanbaatar (Mongolië); Nairobi (Kenia); en Langley (British Columbia).

International Residency Option

Professionals vandaag nodig hebben om te begrijpen hoe de globalisering van invloed is op hun organisaties. We leren onze studenten om een ​​mondiaal perspectief te nemen in hun werkplek. Studenten in de MBA-programma's aan de George Fox kan krijgen uit de eerste hand te kijken naar transnationale bedrijven op het werk door deel te nemen aan een wekenlange internationale studiereis.

De nadruk op de menselijke dimensie van het bedrijfsleven

Effectieve leiders begrijpen mensen en effectief te communiceren. Wij bieden training om studenten om hun "people skills" te ontwikkelen naast hun analytische vaardigheden. Sterke nadruk wordt gelegd op het presenteren van materiaal effectief in een snel veranderende werkomgeving.

Samenspel

Vooruitgang door de hele reeks van cursussen met dezelfde klasgenoten. Onze cohort model stimuleert onderlinge afhankelijkheid en sociale ondersteuning die vaak verder nadat het programma is voltooid. Een bijkomend voordeel is een sterk professioneel netwerk van contacten.

Respect voor de individuele student

Als een christelijke universiteit, de George Fox Graduate College of Business streeft ernaar de gehele persoon te ontwikkelen - academisch, sociaal en spiritueel. We beperken onze klassen om ervoor te zorgen onze ervaren docenten geven persoonlijke aandacht voor elke leerling.

Een ervaren alumni base

George Fox MBA alumni hebben gewerkt voor veel van de top organisaties in het noordwesten en de natie, met inbegrip van:

 • Nike
 • Intel
 • Hewlett-Packard
 • mentor Graphics
 • Wells Fargo

Als je wilt werken bij een bepaald bedrijf of in een bepaalde bedrijfstak, contact MBA opnames counselor Carlos Ordonez om te achterhalen of er George Fox MBA-afgestudeerden die er werken.

Curriculum Plan

Cursus naam Credits
BUSG 503 Accounting en Financial Reporting 3
BUSG 507 Economics 3
BUSG 524 Marketing 3
BUSG 525 Global Environment: Internationaal Residency Option 3
BUSG 527 Managerial Finance 3
BUSG 530 Creativiteit, innovatie en ondernemerschap 3
BUSG 534 ethische en juridische verantwoordelijkheden 3
BUSG 544 Organisatorische Systems and Change 3
BUSG 546 Marktonderzoek 3
BUSG 551 Operations Management 3
BUSG 553 Zaken Seminar I 3
BUSG 554 Zaken Seminar II 3
BUSG 556 transformationeel leiderschap 3
BUSG 560 Strategisch denken 3

Toelatingsvoorwaarden

 • Bachelor's degree van een regionaal erkende hogeschool of universiteit afgerond binnen de laatste vijf jaar met een minimale 3,0 GPA
 • Voltooiing van elk van de volgende voorwaarde cursussen met een graad van B- of hoger: Accounting, Economie, Statistiek en marketing of management
 • Overdrachten van eerdere werk natuurlijk worden aanvaard vanwege de aard van het programma.
 • Geen GMAT vereist. We hebben gevonden dat deze test niet altijd de beste voorspeller van student succes.

Deadline

De One-Year MBA programma begint een keer per jaar in eind augustus. We zijn nu het accepteren van applicaties tot het cohort vol is. Neem contact op met uw bekentenissen counselor voor meer informatie.

Hoe te solliciteren

 1. Online aanmelden
  Maak een account met een gebruikersnaam en wachtwoord en vul het eenjarige MBA applicatie online. Het indienen van de online applicatie zal een $ 40 nonrefundable aanvraagkosten vereisen.
  Opmerking: Log in vroeg om uw drie referentiejaren formulieren en bekijk het essay prompt. Aanvragen kunnen worden opgeslagen op een later tijdstip worden afgerond.
 2. Officiële (Ongeopende) Afschriften
  Bestel officiële transcripties van alle regionaal erkende hogeschool of universiteit waar je zelfs een enkele cursus afgerond. Afschriften dienen te worden gezonden naar:

  Office of Admissions
  George Fox University
  12.753 SW 68e Ave.
  Portland, Oregon 97223
 3. Drie professionele referenties
  Men moet zijn van uw huidige begeleider. Referenties moeten worden verzonden via de online applicatie.

Zodra uw aanvraag is voltooid

Gekwalificeerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek. Geen voorbereiding vereist. Dress is business casual.

na Acceptatie

Als je zijn toegelaten tot de eenjarige MBA-programma, dan bent u verplicht om een ​​$ 200 inschrijving borg uiterlijk op de datum die door uw opnames counselor. Deze borg staat garant voor uw plaats in het programma en meestal heeft betrekking op de vergoeding afstuderen in het laatste semester van je opleiding toegepast op uw student-account.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
11 maanden
Voltijd
Prijs
34,727 USD
Kosten per credit: $ 764
Deadline
Vraag informatie aan
August 1st: Final deadline
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juni 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
August 1st: Final deadline
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
August 1st: Final deadline
Einddatum
Juni 30, 2019