Online MBA met de nadruk op bewust leiderschap

Alfred Ford School Of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Online MBA met de nadruk op bewust leiderschap

Alfred Ford School Of Management

a

Geef vorm aan je toekomst en karakter aan de Alfred Ford School Of Management

fqwBereid je voor op een unieke ervaring op de Alfred Ford School Of Management . Leer met andere leiders in de arena van vandaag en het bewuste leiderschap. Denkt u erover om uw opleiding in het bedrijfsleven voort te zetten op het niveau van de meester? Wilt u de transformatie inspireren en bevorderen en het beste uit uw omgeving halen, terwijl u de nieuwste zakelijke principes toepast? Richt je je liever op "ons" in plaats van "mij"? Dan ben je op de juiste plek! Alfred Ford School Of Management biedt een MBA aan met de nadruk op bewust leiderschap en management. De school ontwikkelt toekomstige leiders met een mondiale instelling en een onberispelijk karakter. Bewuste leiders begrijpen dat een succesvol bedrijf het doel dient van het bedrijf, ondersteunt zijn werknemers en creëert waarde voor alle belanghebbenden. Ze ontwikkelen bewust een cultuur van zorg en vertrouwen. Bij de Alfred Ford School School of Management ontwikkel je de vaardigheden en vooruitzichten die je in een compleet ander soort zakenman veranderen. Het onderwijs zal je professioneel en persoonlijk transformeren en je een leider maken. Een bewuste leider. 18 maanden online MBA.

Concreet biedt de MBA:

PROGRESSIEF CURRICULUM f Ons curriculum is op maat gemaakt om u in de schoenen van leidinggevenden bij echte bedrijven te plaatsen. EERSTEKLAS ONLINE LEREN We bieden een breed scala aan studiemiddelen die voor u beschikbaar zijn met één klik op de knop. MOTIVATIE NAAR INNERLIJKE TRANSFORMATIE We begeleiden je om in jezelf te kijken en je te concentreren op diepere zelfkennis, zodat je je sterke punten als leider kunt gebruiken. FLEXIBILITEIT IN HET STUDEREN VAN SCHEMA Via het boeiende online studieplatform komt het klaslokaal naar je toe op een moment dat je het beste uitkomt. INTERACTIEVE MANIER VAN LEVERING Alfred Ford School Of Management aanpak van leren is uniek, niet alleen in zijn flexibiliteit, maar ook in de levering ervan. INTERNATIONALE EN PROFESSIONELE FACULTEIT Zorgvuldig geselecteerde docenten komen uit zes continenten met vele jaren onderwijs of professionele ervaring op hun respectieve vakgebieden. INZET VOOR DIVERSITEIT fe Studenten en faculteit aan Alfred Ford School Of Management komen uit tientallen landen en uit elke sector en industrie.

WAAROM MET ONS STUDEREN?

Alfred Ford School Of Management biedt u de mogelijkheid om te gaan waar andere MBA-programma's niet gaan, van de meest innerlijke driften van uw eigen gedrag tot een zo breed mogelijk perspectief op het bedrijfsleven en zijn plaats in de samenleving.

cursussen

  • Managing Human Capital
  • Project management
  • Financieel management
  • Management Accounting
  • Strategisch management
  • Marketing Management
  • Operaties beheren
  • Bewust leiderschap
  • Proefschrift

TOELATINGSEISEN

Alfred Ford School Of Management stelt hoge maar redelijke normen voor zijn aanvragers. De kandidaat moet beschikken over een hoger opleidingsniveau, niet-standaard academische kwalificaties met bedrijfservaring en Engelse taalvaardigheid.

vergoedingen

Het collegegeld van € 6.950 omvat toegang tot online bibliotheken, toegang tot online campussen, afstudeergeld, de online modules en het toezicht op het proefschrift. De verblijfsmodule kost € 950 en omvat zeven dagen accommodatie, restaurantmaaltijden en extra uitgaven (bijvoorbeeld een excursie of een korte reis). De verplichte tekstboeken zijn niet inbegrepen in het collegegeld; de totale prijs hiervan varieert en is ongeveer € 400. Een vliegticket naar België (of een andere mogelijke verblijfslocatie), vervoer van de luchthaven naar de plaats van ingezetenschap en het visum worden extra betaald.

Voor een eenmalige betaling bieden wij een korting van € 400 euro.

Leren met case-studies van Alfred Ford School Of Management op Vimeo.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,900 EUR
Locations
Belgiƫ - Durbuy, Waals Gewest
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Belgiƫ - Durbuy, Waals Gewest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan