Online Master of Business Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

The Citadel MBA-programma biedt de kennis, vaardigheden, analytische vaardigheden en sociaal bewustzijn die nodig zijn om succesvolle managementcarrières te verkrijgen en te bevorderen in een veranderende wereldwijde omgeving. Flexibele cursusschema's zijn ontworpen voor werkende professionals en actieve militaire leden. De lessen worden gegeven door onze gerenommeerde faculteit die een combinatie van praktijkervaring en academische expertise aan het programma toevoegt.

Studenten kunnen hun MBA bij The Citadel in de klas of online afronden. Dankzij het gemak van afstandsonderwijs kunnen werkende professionals en militairen online een MBA-opleiding volgen zonder hun loopbaan te onderbreken. The Citadel bevindt zich in Charleston, SC, door Condé Nast Travel + Leisure uitgeroepen tot de # 1 stad in de Verenigde Staten.

Met flexibele startdata die zes keer per jaar worden aangeboden , kunnen studenten het MBA-programma beginnen wanneer het hen het beste uitkomt. Studenten kunnen zich volledig of parttime inschrijven om het beste bij hun rooster te passen. De MBA is een programma van 36 credituren, ongeacht uw opleidingsachtergrond.

Met een Citadel MBA, zul je:

  • Ontwikkel essentiële management- en leiderschapsvaardigheden die onmiddellijk kunnen worden toegepast op uw huidige functie;
  • Aanscherpen van ethische en kritische denkvaardigheden gezocht door werkgevers;
  • Vergroot uw professionele kansen en word een principiële leider in zaken;
  • Bouw een sterk netwerk van collega's door uw betrokkenheid bij interacties in de klas, The Citadel School of Business Mentor Association en de MBA Association.

122379_badge.PNG

Over The Citadel

Negen opeenvolgende jaren heeft US News & World Report The Citadel uitgeroepen tot het # 1 Public College in het Zuiden voor instellingen die een masterdiploma aanbieden. Het rapport noemt The Citadel het # 1 College voor Veteranen in het Zuiden en de best gerangschikte online MBA in South Carolina.

accreditatie

De Tommy & Victoria Baker School of Business in The Citadel is geaccrediteerd door The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB International-accreditatie vertegenwoordigt de hoogste prestatienorm voor business schools wereldwijd. Instellingen die accreditatie behalen, bevestigen hun toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering door middel van een grondige en uitgebreide peer review. AACSB-accreditatie is een symbool van uitmuntendheid in bedrijfseducatie.

getuigenis

“ The Citadel MBA-programma daagde me uit om kritisch te denken, de taal van verschillende bedrijfsafdelingen te spreken en een sterke leider te worden. Als resultaat van het programma ben ik in staat om een holistische benadering van zakelijke beslissingen te nemen, in plaats van alleen door de lens van een enkele afdeling te kijken. Het programma heeft al deuren geopend voor loopbaanontwikkeling en leiderschapsposities in het bedrijf.

Dankzij The Citadel bevorder ik mijn carrière en gemeenschap. Ik werd gekozen tot voorzitter van de raad van bestuur voor een non-profit. Door de vaardigheden en opleiding die ik ontving van The Citadel MBA-programma van The Citadel toe te passen, ben ik beter in staat om iets terug te doen voor mijn gemeenschap via de non-profitorganisatie en mijn functie in het bestuur. ”

Justin Gaeta
The Citadel MBA, Klasse van 2017

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military ... Lees meer

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military system that makes leadership and character development an essential part of the educational experience. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited