Wat dit programma onderscheidt?

  • Twee graden van twee wereldklasse programma's: een MBA van Sasin en een Master in Industrial Engineering van de faculteit Ingenieurswetenschappen, Chulalongkorn University - Een geïntegreerde curriculum gericht op business management, en analytische en technische vaardigheden - Praktische ervaring met industriële partners door middel van stages gecombineerd met een Master Thesis - Toegang tot twee uitgebreide alumni-netwerken en corporate partner netwerken - Uitgebreide carrièremogelijkheden bij SCE bedrijf Partners - Mogelijkheden om royale beurzen en fellowships ontvangen

SCE Programma Overzicht

Met het belang van de informatietechnologie en de overweldigende gegevens in de hedendaagse zakelijke omgeving, is een kwantitatieve analyse uitgegroeid tot een belangrijke competentie in business management. Managers en leidinggevenden moeten kwantitatieve methoden te gebruiken in zakelijke beslissingen om nu en in de toekomst concurrerend te zijn. Op hetzelfde moment, industrieel ingenieurs, gespecialiseerd in kwantitatieve technologie nodig passende zakelijke vaardigheden om volledig te begrijpen en de juiste technieken toe te passen om real-world business problemen op te lossen. De Sasin Chula Techniek Dual Master's Degree Program (SCE) overbrugt de kloof tussen technici en het management om afgestudeerden te produceren met de juiste mix van kennis van zaken en kwantitatieve vaardigheden om de huidige lokale en mondiale behoeften.

Afgestudeerden van dit programma van twee jaar krijgen een MBA van Sasin, De eerste internationaal erkende business programma in Thailand, en een Master in Industrial Engineering van de Chulalongkorn University, de oudste en een van de beste technische programma's in Thailand.

Industrie Partners

Industriële partners spelen een belangrijke rol in het succes van de SCB-programma. Sasin en de Chulalongkorn Universiteit Faculteit Ingenieurswetenschappen werken nauw samen met partners uit de industrie om ervoor te zorgen dat de SCE-programma is altijd relevant en voldoet aan de praktische behoeften van de industrie. Partners uit de industrie zijn ook betrokken worden bij de stage en scriptie delen van het programma. Ze werken met Sasin en Chula engineering om beurzen en beurzen te verstrekken aan gekwalificeerde kandidaten en voor hun werknemers.

De Sasin - Chula Techniek Edge

Afgestudeerden van dit programma van twee jaar krijgen een MBA van Sasin en een Master in Industrial Engineering van Chulalongkorn University, twee wereldklasse graden. Deze twee graden te rusten afgestudeerden met de kennis en instrumenten van business management en industriële engineering om hun carrière te nemen naar het volgende niveau. Op hetzelfde moment, het curriculum benadrukt het belang van het toepassen van state-of-the-art kennis van de werkelijke industrie problemen op te lossen. Deze nadruk is gemarkeerd tijdens de studenten 'masterproef.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
1,794,000 THB
Op locaties
Op datum