Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics wordt voorspeld dat de banen van zakelijke analisten in 2020 met 22 procent zullen toenemen. Volgens een recente McKinsey

GIM heeft in zijn 25e jaar van operatie besloten om zijn strijd in dit gebied te wagen. Na een grondige studie van de markt voor analytisch onderwijs in het land, hebben we geconstateerd dat de meeste cursussen inspelen op de huidige bedrijfsbehoeften om over geschoold personeel te beschikken om gereedschappen en technieken die tegenwoordig in zwang zijn te verwerken. Daarom hebben zelfs de B-scholen die deze BDA-muziekwagon zijn ingeslagen, grotendeels een technologieroute genomen. GIM heeft in overeenstemming met haar missie om leiders te koesteren voor duurzaam ondernemen besloten om BDA op te nemen in haar nieuwe koers zonder de managementoriëntatie te verliezen. De visie voor dit programma is om klaarstaande managers klaar te stomen die goed bekend zijn met het vermogen van BDA met praktijkervaring met het omgaan met tools en technieken in de mode, om hun respectieve domeinen het meest effectief te beheren.

Het hoofddoel van het programma is het creëren van toekomstbestendige, datamigrerende managers, die volledig zijn toegerust om het nieuwe paradigma van datagedreven besluitvorming te beheren. Het programma is ontworpen om de studenten voldoende inzicht te geven in verschillende managementgebieden met een focus op de toepassing van de BDA-hulpmiddelen en -technieken om zakelijke problemen op te lossen.

Studenten krijgen blootstelling aan statistische theorie, gegevensbeheer inclusief big data en business intelligence-systemen, waaronder machine learning, kunstmatige intelligentie en deep learning en gerelateerde tools, technieken en algoritmen. De nadruk zal liggen op het geven van praktische training aan de studenten met behulp van alle belangrijke softwaretools die in zwang zijn en werken aan actuele industriële projecten. Aan het einde van het programma zijn de studenten volledig in staat om actuele bedrijfssituaties te begrijpen en geschikte hulpmiddelen en technieken van BDA toe te passen om beter inzicht te krijgen in / rond de problemen / problemen die door hen worden waargenomen om optimale oplossingen te bedenken.

Het programma is gestructureerd om een ​​40:60 mix van bedrijfskennis en BDA-gerelateerde ervaring te hebben. Het state-of-the-art Data Science Laboratory met cloudservice waarmee de studenten praktische training kunnen geven over actuele datasets. Afgezien van deze essentiële kennis en ervaring die nodig is voor toekomstige managers, zullen de studenten worden gefaciliteerd om die kwaliteiten te ontwikkelen en deze waarden te internaliseren, waardoor ze effectieve leiders in organisaties worden. Het programma omvat uitgebreide toepassing van case-based leren, gebruik van simulaties, seminars en daadwerkelijke hands-on training, opdrachten op zowel individueel als groepsniveau en intensieve blootstelling aan de feitelijke bedrijfsproblemen door on-site industriële projecten. De studenten worden aangemoedigd om creatief na te denken over bedrijfssituaties, proactief te anticiperen op problemen en problemen en ze op een innovatieve manier hiermee bezig te houden, zodat ze volledig zijn voorbereid om een ​​duik te nemen in de bedrijfswereld om een ​​uitdagende professionele carrière te maken. De cursussen zijn kritisch ontworpen met feedback van consultants, docenten en cross-section van toonaangevende industrieën op het gebied van analytics en om programma aantrekkelijk te maken voor werkgevers.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Goa Institute of Management »

Laatst bijgewerkt op September 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum