De structuur en de nauwkeurigheid van het HCM-programma zijn vergelijkbaar met de algemene MBA met aanvullende cursussen in de gezondheidszorgsector. Het is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een managementcarrière in de gezondheidszorg

Internationale smaak

Het curriculum is zo ontworpen dat het discours over wereldwijde gezondheid en vergelijkende gezondheidsanalyses tussen verschillende landen omvat. Cursussen over Global Health Diplomacy, Health Financing, Introduction to Pharmaceuticals, etc. bieden een kandidaat een breed scala aan internationale zorginstellingen.

GIM heeft koppelingen met zes Europese business schools die onze kandidaten verwelkomen voor Joint Internships en onderzoeksprojecten. Elk jaar bezoeken meer dan 5 kandidaten een van onze partnerinstellingen om onschatbare ervaring te verzamelen.

verkiesbaarheid

GMAT-score van het examen afgelegd in de laatste 2 jaar en vóór 31 december 2018. Daarnaast moeten de kandidaten de volgende documenten sturen:

1. Curriculum vitae

2. Verklaring van doel

3. Brief van aanbeveling

Veelgestelde vragen

1. Heeft het programma accreditaties?

GIM is een trots lid van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Het programma is goedgekeurd door de All India Council for Technical Education (AICTE) en we hebben onlangs een certificaat van de National Board of Accreditation aangevraagd om het programma 'equivalent aan MBA' te maken.

2. Hoe verschillend is het van een Master of Public Health (MPH) -programma?

Een typisch MPH-programma richt zich meer op volksgezondheidsstelsels en hun werking, dwz op ziekenhuizen, verzekeringen en farmaceutische producten. Ons programma is breder qua structuur en is bedoeld voor managers in de gezondheidszorg die alle belanghebbenden omvatten, inclusief IT-bedrijven en denktanks. We bereiden toekomstige leiders voor die in de toekomst het gezondheidsbeleid kunnen vormgeven en zich bij de industrie aansluiten met een focus op duurzaamheid.

3. Is het een woonprogramma?

Ja, kandidaten moeten op de pittoreske campus blijven met comfortabele studentenwoningen met alle moderne faciliteiten die 24 uur per dag beschikbaar zijn.

4. Wat is de vergoeding? Is er wat kosthulp beschikbaar?

Raadpleeg de toelatingsectie van onze website voor meer informatie over prijzen, leningen en beurzen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Goa Institute of Management »

Laatst bijgewerkt op September 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum