Part-time EMBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Part-time EMBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

I. Programma Kenmerken

 • Geaccrediteerd door Verenigingen van MBA's
 • Echte wereld managementvaardigheden training door het integreren gediversifieerde werkvormen in zowel klaslokalen en bezoeken ter plaatse.
 • State-of-the-art faciliteit: De school investeerde meer dan 3 miljoen RMB naar "Business Administration Experimental Teaching Centre" bouwen aan het onderwijs eisen te voldoen.
 • Aangeboden door een gespecialiseerde instelling met gekenmerkte faculteit teams van economie, management en recht.
AMBA

II. Programma Rankings:

 • Top 5% van de business schools in China
 • Gerangschikt de 9e en 8e respectievelijk in 2010 en 2013 als de Meest Waardevolle EMBA-programma in China (World Executive Weekly)

III. Programma Duur

Dit is een part-time programma van twee jaar, bedoeld voor zowel Chinese als internationale studenten. Alle cursussen worden gegeven in het Chinees

IV. Programma Doel

Het EMBA programma is gericht op "Het cultiveren van de industrie leiders diep geworteld in China met een globale visie". De aanvragers zijn verplicht om werkervaring van meer dan acht jaar met inbegrip van meer dan vier jaar van het management te hebben. Chinese samenleving en economie ondergaat een diepgaande transformatie en China is uitgegroeid tot een van de meest energieke opkomende markten als gevolg van de groei op lange termijn. De school benadrukt de notie van "Being Diep geworteld in China met een Global Vision" in EMBA onderwijs. Kortom, aandacht besteed aan het verbeteren van de competenties van de besluitvorming, leiderschap en innovatie van studenten.

V. Toelatingsvoorwaarden

 • De aanvragers moeten een bachelor's degree of hoger hebben. Goedgekeurd door EMBA toelatingscommissie kan de EMBA programma een maximum van 10% ervaren en succesvolle senior management personeel die slechts een associate degree in te schrijven;
 • Een minimum van acht jaar werkervaring, met inbegrip van ten minste vier jaar van het management is vereist
.

VI. Curriculum ontwerp

Het curriculum is gericht op het cultiveren van noodzakelijke beheer van kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn voor de toekomstige managers en leiders, en laat veel ruimte voor het delen van ervaringen bij de tussentijd. Gezien de senior executive ervaring de EMBA deelnemers, van de besluitvorming, integratie, innovatie en hervorming zijn de vaardigheden die de meeste aandacht in de opleiding en het curriculum design ontvangen. Het curriculum is ook bedoeld om vaardigheden van de wereldwijde zakelijke mogelijkheden, en interculturele samenwerking identificeren van de leerlingen te verbeteren. Als gevolg daarvan hebben dergelijke cursussen als de traditionele Chinese cultuur, Business Ethics, Leiderschap en management innovatie geïntroduceerd in de EMBA curriculum. Bovendien worden de studenten ook verplicht om de overzeese studiereis module nemen. De cross-regionale interactie tussen studenten wordt regelmatig uitgevoerd door het mengen van klassen van verschillende campussen en een "1 + 1" gezamenlijk project met de National Accounting Institute is ook ontwikkeld.

VII. Afstuderen en Degree verlenen van

 1. Studenten zullen worden bekroond met de academische certificaat nadat ze passeren van de examens, het bereiken van de noodzakelijke kredieten en hun scripties met succes te verdedigen.

 2. Vereisten voor de thesis: a) het Chinees en Engels abstracts zijn vereist; b) De kern van het proefschrift geschreven kon worden, hetzij in het Chinees of Engels (een minimum van 30.000 woorden Engels of 20.000 Chinese woorden nodig); c) Wanneer de scriptie is geschreven in het Engels, een kopie van de Chinese vertalingen worden op de inmiddels ingediend.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
218,000 CNY
Locations
China - Wuhan, Hubei
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Wuhan, Hubei
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan