Part time MBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Part time MBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Onze Part-time MBA programma's zijn ontworpen voor zeer gemotiveerde individuen om hun carrière verder te versnellen door middel van een breed scala van leiderschap training en wereldwijde leermogelijkheden.

Waarom CUHK

1. langst gevestigde MBA-programma in Azië

Sinds 1966 heeft de CUHK MBA gekoesterd bijna 6.000 alumni, als antwoord op de vraag met een part-time programma in 1977 van start gegaan en een EMBA programma in 1993.

2. Flexibele Study Modes

Avond Mode in Centraal- en Weekend Mode in Shatin campus bieden flexibele tijdlijnen 24-48 maanden.

3. Internationale Exposure

Wij bieden studenten echt internationale leerervaring inbegrip van de uitwisseling kansen en studiereizen over de hele wereld.

4. Baanbrekende Ondernemerschap Track

Als de 1e MBA-programma in Hong Kong met een ondernemerschap concentratie, bieden wij een scala aan cursussen die gericht op venture capital investeringen en startups.

5. Gespecialiseerde Career Coaching

Onze Career Management Center biedt speciaal ontworpen loopbaanontwikkeling en professionele coaching voor werkende professionals.

Part-time MBA

Het Part-time MBA-curriculum bestaat uit kern en keuzevakken. Elk kalenderjaar is verdeeld in drie reguliere voorwaarden en een zomer termijn. Om af te studeren, zijn part-time kandidaten die nodig is om 48 eenheden te voltooien.

De deeltijd-curriculum duurt normaal 24 maanden in beslag in de avond en weekend modi.

Toelatingsvoorwaarden

  • Heeft u een erkend bachelor's degree cum laude (niet lager dan tweede klasse lagere divisie of B klasse) of een gelijkwaardige beroepskwalificatie;
  • Ten minste drie jaar full-time post-kwalificatie werkervaring vereist
  • Vervul Engels Taalvaardigheid Requirement1
  • Zorg voor een bevredigende GMAT score2
  • GMAT vrijstelling kan worden beschouwd voor de aanvragers van de Part-time programma met meer dan zeven jaar werkervaring, waarvan vijf jaar in een leidinggevende functie, onder voorbehoud van de goedkeuring van de toelatingscommissie.

Career Management

CUHK MBA Career Management Center voert een goed gestructureerde Career Advancement & Management Program (CAMP) voor MBA-studenten tijdens hun studie, het vergemakkelijken van hun volgende carrièrestap door middel van een appreciatie van hun carrière interesses en mogelijkheden, evenals de ontwikkeling van de benodigde vaardigheden om voldoen aan hun carrière aspiraties.

Scholarship & Financiële steun

CUHK MBA biedt een breed scala van op verdiensten gebaseerde beurs voor inkomende studenten. Ze worden toegekend op basis van de aanvragers 'academische en professionele prestaties, persoonlijke prestaties, interview prestaties en het potentieel bijdragen aan het MBA-programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
356,400 HKD
Locations
Hongkong - Hongkong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hongkong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan