Part-time MBA, Maleisië

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Edinburgh Business School is de School of Business van Heriot-Watt University.

EBS helpt werkende professionals al meer dan 25 jaar bedrijfsleiders te worden door kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke postdoctorale programma's aan te bieden. Onze populaire online MBA- , Masters-, DBA- en PhD- programma's hebben de loopbaan van meer dan 20.000 afgestudeerden versneld. Onze studenten hebben hogere lonen ontvangen, promoties binnen hun bedrijf gekregen en velen zijn een eigen bedrijf gestart.

tyk

Waarom Edinburgh Business School , Maleisië?

Je hebt de mogelijkheid om deeltijds te studeren voor je MBA op onze inspirerende universiteitscampus in de moderne stad Putrajaya in Maleisië , en sluit je aan bij ons groeiende netwerk van afgestudeerden en zakelijke professionals van EBS. Je wordt onderwezen door ervaren en gerespecteerde Britse en lokale faculteiten , hebt toegang tot uitzonderlijke faciliteiten en studeert af met een prestigieus diploma van een Britse universiteit die volledig is geaccrediteerd door het Maleisische kwalificatieagentschap (MQA).

Maak kennis met Edinburgh Business School MBA student, Brian Puang ...

Programmastructuur

Om je MBA-programma te voltooien, moet je in totaal negen cursussen behalen; zeven kerncursussen en twee keuzevakken . De kernvakken zijn:

- Boekhouding

- Economie

- Financiën

- Marketing

- Organisatiegedrag

- Projectbeheer

- Strategische planning .

Het programma zal twee jaar in beslag nemen. Je krijgt 48 uur tutorial interactie voor elke hoofdcursus en een groot deel van je tijd zal besteed worden aan zelfstandig studeren (ongeveer 200 uur per cursus). Je zult twee tweedaagse seminars (op een zaterdag en een zondag) bijwonen voor elk van de zeven kerncursussen die hierboven zijn opgesomd. Deze seminars zullen simulaties, casestudy's en groepsdiscussies omvatten, en zorgen voor een dynamische combinatie van studenten met uiteenlopende ervaringen, achtergronden en culturen om kennis te delen en uit te wisselen in een rijke leeromgeving.

Geïnteresseerd?

Toelating tot onze part-time MBA is door aanmelding en acceptatie, met intake-periodes in september en januari van elk jaar *. Normaal gesproken wordt verwacht dat u:

- Een erkend eerbewijs voor de eerste of tweede klas of een kwalificatie die als gelijkwaardig wordt beschouwd, of geslaagd in drie van de MBA-cursussen (waarvan er één kern moet zijn).

- Minimaal twee jaar post-kwalificerende fulltime werkervaring van relevante aard

- Bewijs van Engelse taalvaardigheid in de vorm van Academische IELTS 6.5 of een andere door Heriot-Watt University erkende kwalificatie.

Meld je nu aan

* We raden u aan uw aanvraag minimaal twee maanden voor de startdatum in te dienen. Dit geeft tijd voor verwerking, visumaanvragen en presentieonderzoek. Hoewel we ons best doen om alle toekomstige studenten tegemoet te komen, kunnen we niet garanderen dat aanvragen die minder dan twee maanden voor de startdatum worden ontvangen, tijdig worden verwerkt.

Een vraag hebben?

Informeer direct over dit programma.

tyk

Assessments

Alle cursussen worden beoordeeld op examen, met grote examensessies ( diëten ) gehouden in juni en december van elk jaar, en kleine examensessies gehouden in maart en augustus. Voor elk van uw examens neemt u deel aan een tweedaagse revisiesessie (zaterdag en zondag) om u voor te bereiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

vrijstellingen

Mogelijk kunnen we u een vrijstelling verlenen als u een eerdere kwalificatie hebt in een relevant onderwerp. Houd er rekening mee dat deze vrijstellingen alleen naar eigen goeddunken worden toegekend. Meer informatie is te vinden op onze website .

vergoedingen

Onze kostencalculator geeft u een overzicht van de kosten van het programma.

meer informatie nodig?

Informeer nu, of neem contact met ons op; We zouden graag van je horen.

Campus in Maleisië
Edinburgh Business School
Heriot-Watt University Malaysia
No 1 Jalan Venna p5 / 2
Precinct 5,
62200 Putrajaya
Maleisië


Parttime MBA
603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online ... Lees meer

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online MBA, Masters, DBA and PhD programmes have accelerated the careers of over 20,000 graduates, with many experiencing an increase in their salaries, promotions within their companies and others starting their own businesses. Lees Minder
Edinburgh , Dubai , Putrajaya + 2 Meer Minder