Lees de Officiële Beschrijving

Verkrijg de "Pamplin Edge" in je carrière
  • Leer van de beste en als een van de beste
  • Kies uit een reeks van vijf concentraties te specialiseren
  • Krijg toegang tot een van de meest actieve alumni-netwerk in VS en over de hele wereld
  • Toegang tot de top werkgevers voor stage en permanente werkgelegenheid

De Pamplin MBA-programma aan de Virginia Tech biedt studenten een uitzonderlijke educatieve ervaring, met de kwaliteit en uitdaging verwachten van een goed ingeburgerde, volledig geaccrediteerde MBA-programma. Wij bieden:

  • Kleine klassen met persoonlijke aandacht
  • Uitzonderlijke waarde voor uw investering
  • De # 63 gerangschikt programma wereldwijd (US News & World Report 2007)

De Virginia Tech Master of Business Administration programma in de National Capital Region combineert de middelen van Blacksburg de universiteit campus met de toegankelijkheid van de Washington, DC, grootstedelijk gebied. Het biedt de kwaliteit en de uitdaging die u zou verwachten van een gerenommeerde programma dat volledig is door de AACSB International, de Vereniging geaccrediteerde Advance Collegiate Schools of Business. En het is speciaal ontworpen voor de behoeften van de full-time professional die de MBA verdienen op een flexibele planning, parttime of versneld.

De typische student die is ingeschreven in het programma is 29 jaar oud met 9 jaar werkervaring. De gemiddelde undergraduate GPA en GMAT scores, respectievelijk 3.3 en 620. Vijfennegentig procent van de studenten hebben professionele werkervaring en 35% van de studenten ingeschreven zijn internationale studenten. De man-naar-vrouw verhouding is 60% tot 40%.

Admissions

De Pamplin MBA-programma in Nationaal Hoofdstedelijk Gewest nodigt aanvragen van aspirant-studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van de mate op fulltime, parttime of onbeslist (Commonwealth campus) status. Met meer dan 55 cursussen per jaar, studenten zijn in staat om het programma af te voltijds in twee jaar of hun opleiding van plan uit te breiden tot een maximum van vijf jaar op parttime basis. Een typisch deeltijd student afgestudeerd in ongeveer drie en een half jaar. Daarnaast kunnen studenten kozen voor de Commonwealth Campus alternatieve voorafgaand aan volledig toegelaten tot het Programma. In dit geval zullen de studenten worden ingeschreven in slechts een MBA propedeuse. Dit maakt het mogelijk de aanvrager zijn / haar sollicitatie pakket compleet en in aanmerking komen voor de reguliere opnames status in een toekomstige semester. Studenten kunnen zich inschrijven tijdens de herfst, lente of zomer semesters.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019