Part-time mba (avond mba en weekend mba)

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Ontdek een MBA-programma dat je zal transformeren en je voorbereiden om te denken zoals nooit eerder. Bij Chicago GSB wordt u geïnspireerd om het soort normen vast te stellen die vaak tot veranderende ideeën leiden. Belangrijker nog, u zal zich voordoen als een duidelijke leider, met de vaardigheden en kennis die u nodig heeft om in elke zakelijke omgeving beslissend te handelen.


Een full-strength MBA op maat voor werkstudenten

De avond MBA en Weekend MBA programma's bieden werkende studenten dezelfde graad, onderwezen door dezelfde wereldklasse faculteit, met dezelfde echte kwaliteit van de kwaliteit. Alleen het formaat verschilt. U kiest degene die aan uw interesses, doelen, ervaring en beschikbaarheid voldoet.


Pas je onderwijs aan


Bij Chicago GSB vereisen we de individualiteit van onze studenten, en daarom bieden we het meest flexibele curriculum van een van de beste business schools in de wereld. Degreevereisten omvatten zeer weinig verplichte vakken en een lange lijst van keuzevakken. Vrij van de gecreëerde reeks kernklassen die andere scholen nodig hebben, heb je de bevoegdheid om lessen te kiezen die passen bij je individuele ervaringen, interesses en carriere doelen.


Leer van de wereldklasse faculteit


Al meer dan een eeuw is onze faculteit gedefinieerd en herdefinieerd - de manier waarop de wereld zaken doet. Onze professoren vernieuwden de wetenschap van de beurs; kwam voort uit de studie van moderne financiën; pionierende database marketing; en lanceerde de Options Market zoals we het weten. De faculteit van Chicago GSB heeft een reputatie voor het ontwikkelen van economische, politieke en theoretische kaders op welk bedrijf is gebaseerd.


Bij Chicago GSB werken faculteit en studenten samen om een ​​supercharged intellectuele gemeenschap te creëren. Discussies zijn collegiaal, maar intens. Het resultaat is een leeromgeving die de leerlingen uitkijkt en hun perspectieven verbreedt.


Verkrijg een goed afgerond perspectief


Bij Chicago GSB komen ideeën samen vanuit elk gebied van zaken. Vrij van de grenzen die door traditionele academische afdelingen worden opgelegd, brengen onze faculteiten nieuwe perspectieven en nieuwe ideeën uit alle facetten van de bedrijfswereld. Hierbij leert het leren alle disciplines, het samenvoegen van zaken met alles van antropologie en wet tot openbaar beleid en psychologie.


Leiderschapservaring opbouwen


Ons seminarie Leadership Effectiveness and Development (LEAD) typt ons diepgewortelde geloof dat leiderschap het beste door middel van ervaring wordt onderwezen. LEAD blootstelt studenten aan echte situaties, waardoor ze interpersoonlijke, team-building en leidinggevende vaardigheden in een risicovrije omgeving kunnen opheffen.


Word deel van een krachtige gemeenschap


Wanneer u lid bent van Chicago GSB, krijgt u onmiddellijk toegang tot een netwerk van 1.400 medestudenten die professionals werken. De avond MBA en Weekend MBA programma's bestaan ​​uit mensen uit vele culturen, landen, industrieën en beroepen. U maakt ook deel uit van een invloedrijk alumni netwerk van bijna 40.000 afgestudeerden in 90 landen wereldwijd, waarvan er 5.400 ondernemers, CEO's of topbedrijven zijn. Voor altijd verbonden met Chicago GSB, geven ze onze studenten toegang tot topbedrijven en creëren we een uitgebreide netwerkbasis voor studenten en alumni over de hele wereld.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Al sinds 1898 aan de Universiteit van Chicago Booth School of Business is de geproduceerde ideeën en leiders dat het bedrijfsleven vorm aan de wereld van. Onze strenge, discipline gebaseerde benaderin ... Lees meer

Al sinds 1898 aan de Universiteit van Chicago Booth School of Business is de geproduceerde ideeën en leiders dat het bedrijfsleven vorm aan de wereld van. Onze strenge, discipline gebaseerde benadering van het bedrijfsleven het onderwijs transformeert onze studenten in het vertrouwen, effectief, gerespecteerde zakelijke leiders bereid zijn om de zwaarste uitdagingen. &nbsp We zijn trots om te beweren: een ongeëvenaarde faculteit, de mate en de open inschrijving aangeboden programma's op drie continenten, een wereldwijde lichaam van bijna 42.000 alumni bereikt, sterke en groeiende relaties met het bedrijfsleven, dat een schat van een leven lang carrièremogelijkheden te bieden. Als onderdeel van de wereldberoemde universiteit van Chicago, we delen van de universiteit kernwaarden die onze onderscheidende intellectuele cultuur vorm te geven. In Chicago Booth, zijn wij voortdurend vraag-, test-ideeën, en zoeken bewijs. Dit buitengewoon effectieve aanpak om zaken leidt tot nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen. Zes van onze faculteit leden hebben gewonnen Nobelprijzen voor deze ideeën - een record geen andere business school heeft geëvenaard. &nbsp Deze zelfde cultuur transformeert onze afgestudeerden in zakelijke denkers uitstekend uitgerust om te analyseren en de grootste zakelijke uitdagingen op te lossen. Lees Minder
Chicago , Philadelphia , Londen , Madrid + 3 Meer Minder