Part-time Mba Bonn (duitsland)

TIAS School for Business and Society

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Part-time Mba Bonn (duitsland)

TIAS School for Business and Society

Part-time MBA Bonn (Duitsland)

De ultieme deeltijdse Executive MBA voor u - en uw bedrijf. In het Part-time MBA Bonn programma brengen wij recht in het commerciële milieu.

Gedoceerd in de prachtige stad Bonn, Duitsland, bent u bereid uw carrière naar het volgende niveau te brengen dankzij een programma dat nauw aansluit bij wat u leert met hoe u uw dagelijkse activiteiten benadert. Inbedding van nieuwe vaardigheden dieper in uw professionele prestaties. Het leveren van een meer directe carrière impact - en blijvende voordelen op lange termijn.

Campus-tijd is gecondenseerd in veertien sessies van vier dagen over 24 maanden, zodat u de tijd krijgt om aan uw professionele activiteiten te wijden. En omdat leren en verbeterde professionele prestaties hand in hand gaan, biedt uw bedrijf bijna zoveel voordeel als u.

TiasNimbas Voordeel

Twee wereldklasse MBA Credentials - een programma

Met de Part-time MBA Bonn studeert u af met niet alleen een, maar twee MBA's van wereldklasse. Een Nederlandse MBA van TiasNimbas, een van 's werelds toprankscholen en leidende MBA-aanbieders. En een Britse MBA van de Bradford University, onze educatieve partner en een van de oudste en meest gerespecteerde scholen in Groot-Brittannië. Meer deuren openen voor uw toekomstige carrière - en op wereldwijde schaal.

De MBA dat voor u en uw bedrijf beter is

Met de nadruk op relevantie en toepassing, is de Part-time MBA Bonn het ultieme Executive MBA programma. Uw huidige werkomgeving wordt als een arena gebruikt om nieuwe kennis en vaardigheden aan te passen en toe te passen. Evenzo vormen je professionele uitdagingen - en die van je collega's - de basis om te begrijpen hoe nieuwe nieuwe concepten kunnen worden gebruikt om de praktijk in de praktijk te beïnvloeden. U ontwikkelt zelfs praktische, bruikbare oplossingen die specifiek voor uw bedrijf zijn, alles verbeteren van productiviteit tot innovatie, tijdens een driemaands managementproject.


Krachtiger intellectuele vaardigheden

De deeltijdse MBA Bonn is een strenge academische opleiding. Gedoceerd in het Engels - de taal van internationale zaken - het gaat diep in de theoretische concepten die de sleutelfunctionele gebieden van zaken en management ondersteunen. Niet alleen leert u de voorhoede van management denken - u leert van de beste management denkers. Onze faculteit cultiveert uw vermogen om kritisch te beoordelen, analyseren en beoordelen. Strategisch denken en oplossingen zelfstandig ontwerpen - in een wereld waar de beste praktijkraamwerken vaak niet meer van toepassing zijn. Vaardigheden die de test van de tijd staan ​​en u tijdens uw carrière zullen zien.


Wees een meer effectieve leider

Samenwerken met diverse individuen om uitstekende resultaten te leveren is het kenmerk van effectief leiderschap - en dit programma zorgt ervoor dat u klaar bent. Werken in groepen in het hele programma, hangt af van hoe goed je effectief kunt samenwerken en met andere professionals kunt communiceren. Een gepersonaliseerde leidinggevende ontwikkelingsmodule helpt bij het ontwikkelen van communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en interculturele managementvaardigheden. En door het ontwerp ontmoet je je mede-deelnemers dikwijls voor kennis om handen te veranderen, en kritieke netwerken ontwikkelen - zelfs over de grenzen, dankzij netwerkmogelijkheden, niet alleen bij onze MBA's in Utrecht en Tilburg, maar ook met andere MBA-deelnemers in Bradford. UK.

Wij bieden beurzen aan hoogpotentiële professionals - waardoor de TiasNimbas MBA een even bredere groep getalenteerde kandidaten wordt.

Part-time MBA cursus inhoud

Het deeltijd MBA Bonn programma combineert een solide basis van cursussen in de basis van het management. Om de best mogelijke vaardigheden te waarborgen om de kennis die in de eerste delen van het curriculum is behaald, verder te ontwikkelen en toe te passen, wordt het programma afgesloten met een driemaands managementproject en een proefschrift onder leiding van uw academische begeleider.

Het programma bestaat uit 14 modules 10 "core" modules plus 4 "advanced" modules. Alle modules zijn verplicht. U zal het programma afronden met een Management Project.

Toelatingsvoorwaarden

MBA Bonn deelnemers zijn aangedreven, hoogstaande en ervaren individuen die in een interactieve teamomgeving gedijen. Onze MBA Bonn kandidaten hebben educatieve achtergronden in de kunst, wetenschappen, techniek, sociale wetenschappen, en bedrijfsleven en economie. Ze hebben gevarieerde en brede beroepservaring - en nog meer diverse ambities, waarden en doelstellingen. Het is te danken aan onze toelatingseisen dat elk van onze MBA-Bonn-deelnemers een getalenteerde en potentiële kandidaat is die belangrijke waarde kan geven aan het leerproces.

onze eisen


• Een bachelor diploma of gelijkwaardig van een geaccrediteerde instelling.


• Minimaal drie jaar postdoctorale werkervaring.


• Sterke analytische vaardigheden, zoals blijkt uit uw resultaten op een GMAT (TiasNimbas-instellingencode is 23X-KF-51).


• Bekwaamheid in het Engels, zoals aangetoond door een native speaker of Engels te hebben, of je bachelor diploma in het Engels heeft afgerond, of door het behalen van minimum pass scores in de IELTS of TOEFL.


• In het interview wordt het applicatiepakket besproken en worden de testresultaten beoordeeld, evenals de motivatie van de aanvrager om deel te nemen aan de post- afgestudeerd programma van interesse.


* Let op: toelatingsgesprekken worden uitsluitend op uitnodiging van de toelatingscommissie gevoerd

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Nederlands


Laatst bijgewerkt op September 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
17,925 EUR
Locations
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Tilburg
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
collegegeld per jaar