Parttime Imba Programma

Business School, Sun Yat-sen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Parttime Imba Programma

Business School, Sun Yat-sen University

Over Sun Yat-sen University

Sun Yat-sen University, oorspronkelijk bekend als de Universiteit van Guangdong, werd in 1924 opgericht door Dr. Sun Yat-sen (ook wel Sun Zhongshan genoemd), een grote democratische revolutionaire leider van de 20ste eeuw. De universiteit is gevestigd in de provincie Guangdong, een gebied in de buurt Hongkong en Macao, die in de voorhoede staat van China's hervorming en openstelling.

Als een van de toonaangevende universiteiten in de Volksrepubliek China is Sun Yat-sen University een uitgebreide multidisciplinaire universiteit, met inbegrip van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, technische wetenschappen, medische wetenschappen, farmacologie en managementwetenschappen.

De universiteit heeft ook met succes gebouwd internationale samenwerking en uitwisseling relaties met vele top universiteiten in de wereld. Volgens de Times Higher Education World University Ranking voor 2010-2011 werd de Sun Yat-sen University gerangschikt in de top 200 ter wereld.

Over Sun Yat-sen Business School

Opgericht in 1985 werd Sun Yat-sen Business School (SYSBS) opgericht om een ​​breed scala aan business degree programma's te bieden. SYSBS wordt beschouwd als een toonaangevende bedrijfsonderwijsinstelling met zowel de kwaliteitsmerken "211" als "985" en is een van de vier prestigieuze instellingen in heel China om de nationale sleuteldiscipline voor bedrijfsadministratie en de nationale discipline voor managementwetenschappen te verlenen . In 2012 heeft China's MOE SYSBS aangesteld als een van vijftien pilootscholen.

De school is verdeeld in zes afdelingen: bedrijfsadministratie, boekhouding, marketing, financiën en investeringen, gastvrijheid en service management en management science, met een totaal van 109 voltijdse faculteitsleden, 46 professoren, 50 universitair docenten en 13 assistenten professoren. SYSBS biedt momenteel bachelor-diploma's in bedrijfsadministratie en managementwetenschappen, academische master's in business en management, professionele master's degrees (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAUD, enz.) En doctorale diploma's in business and management.

Missie

Om onze studenten te verrijken door een bloeiende leeromgeving te bieden en Chinese en Westerse management wijsheid te integreren, gebaseerd op integriteit, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Visie

Om principiële en getalenteerde leiders te ontwikkelen - China's Whampoa Military Academy in het bedrijfsleven.

Internationale accreditaties en rankings:

  1. SYSBS verwerft Prestigieuze AACSB Business Accreditation in 2013 2. Rangschikking door Wereldonderneming: China's top 3 voor "het meest invloedrijke MBA-programma" voor 2011. 3. EMBA programma komt 11e in de 2012 FT Ranking 4. Top drie in de meest invloedrijke MBA-lijst van China in 2012 5. Bereikte 58e in de achtste Financial Times (FT) master in management ranking en 7e in termen van werkgelegenheid in 2012 6. Ontvangen het officiële certificaat van EQUIS accreditatie op 14 juni 2011, die alle MBA-programma's omvat.
  2. Ontvangen het officiële certificaat van AMBA accreditatie op 23 februari 2010, die alle MBA-programma's omvat.
  3. Bereikte 98ste in De econoom in Global Full-time MBA ranking in 2016.

Data en Programma Informatie IMBA-applicatie periode:

Van midden maart tot 5 mei elk jaar; Part-time IMBA: een 3-jarig Engels MBA programma, begint in september. Aanwezigheid voor het eerste jaar is vereist van donderdag tot zondag (slechts 4 dagen) / maand; Bijwonen voor het tweede en derde jaar is elk weekend.

Beloonde "Master of Business Administration Degree" na het behalen van volledige credits en het afleggen van de definitieve papieren verdediging.

Kwalificatiecriteria voor de toelating

• Bachelor of hoger van een erkende universiteit. • Een aanvaardbare GRE / GMAT / TOFEL / IELTS score binnen de geldigheidsduur heeft de voorkeur. • Minstens 3 jaar professionele of voltijdse werkervaring voordat toelating de voorkeur geniet. • Face to Face of online interview is nodig. • Meer dan twee referentiebrieven van universitair hoofddocenten of professoren of professionele leidinggevende. • Leeftijd: beneden 45, gezond

Documenten die bij de school moeten worden ingediend:

Deze documenten met TWEE exemplaren zijn verplicht. Hard Copy of Scanned Copy worden beide geaccepteerd.

  1. On line applicatie en aanvraagformulier: vul de online aanvraagprocedure (http://www.studyinsysu.com) in voordat u de papiertoepassingsmaterialen verzendt. De onvoltooide online applicaties worden niet geaccepteerd. Na het afronden van de online aanvraag, print het aanvraagformulier af, teken uw naam en stuur het naar Business School, SYSU met de andere applicatie materialen.
  2. Bachelor Transcript; 3. Bachelor diploma; 4. Paspoort kopie; 5. Chinees visum kopiëren; (als u dat hebt) 6. Twee aanbevelingbrieven van hoogleraren of universitair hoofddocenten (of van uw superieure officieren) 7. Hervat;

Stuur alsjeblieft uw aanvraagdocumenten om hieronder te adresseren:

Mevr. Annie DING
Email: dingjie3@mail.sysu.edu.cn
Tel: +86 20 84115584 Fax: +86 20 84112501
MBA Admissions Office, Business School, Sun Yat-sen University Adres: S135 (Office), Business
School, Sun Yat-sen Universiteit, 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR China, 510275

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
180,000 CNY
Locations
China - Guangzhou
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
China - Guangzhou
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan