Parttime mba algemeen management

Munich Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Parttime mba algemeen management

Munich Business School

helloquence-51716

Master of Business Administration Algemeen Management

De deeltijdse MBA is ontworpen om u een uitstekende kennisbasis in het algemeen management te geven, waardoor u uw individuele competenties verbetert als een empathische en zeer prestigieuze leider en u een diep inzicht krijgt in internationale markten en cultuur.

MBA Algemeen Management in een oogopslag

PROGRAMMA START

September en maart

TAAL VAN INSTRUCTIE

100% Engels

LOOPTIJD

24 maanden / 4 voorwaarden

WERKLAST

90 ECTS

FORMAAT

Deeltijd (les op vrijdagmiddag en zaterdag)

PROGRAMMA HIGHLIGHTS

 • Part-time formaat
 • 2 van 4 keuzevakken
 • 2 Internationale Weken

TOELATING

 • Eerste academische graad (min. Bachelor diploma met een GPA van 2,5)
 • Min. 2 jaar werkervaring
 • Uitstekende Engelse vaardigheden

TUISGELD

€ 29.000

MBA Algemeen Management - Hoogtepunten

Internationale weken

Als een van Europa's meest internationale en cultureel diverse steden, is München een studieplaats die wereldwijd een zakelijke drukte combineert met een echt interculturele sfeer. Als MBA-student aan de Business School van München, profiteert u van de verschillende mogelijkheden die deze stad aanbiedt. Daarnaast worden twee internationale hotspots bezocht tijdens de Internationale Weken: Milaan en Singapore.

Internationale weken

Keuzevakken

Naast het overdragen van algemene management kennis en vaardigheden, omvat het MBA Algemeen Management ook een aantal keuzevakken die een beter begrip van een bepaald vakgebied bieden. Tijdens hun studie combineren studenten in totaal twee keuzevakken, één vakkursus selecteren per kwartaal. Keuzes zijn: Global Supply Chain Management of Social Entrepreneurship in Flex-Term 2 (maart-juli) en Digital Business Transformation of Management in Emerging Markets in Flex-Term 3 (september-januari).

 • Global Supply Chain Management
 • Sociaal ondernemerschap
 • Digital Business Transformation
 • Management in Emerging Markets

Part-time Format

De part-time formaat van het MBA General Management stelt u in staat om te studeren zonder uw professionele carrière in de gaten te houden of een regelmatig inkomen te verlaten. Bovendien biedt u de kans om uw nieuw verworven kennis onmiddellijk aan te passen en uw dagelijkse professionele ervaringen te delen en te bespreken met uw klasgenoten.

Elk van de drie eerste termijnen begint met een zogenaamde Intensieve Week (maandag-zaterdag, 9.00-18.00 uur), waarbij het MBA General Management programma met een hele week seminaries, trainingen en teamgebouwen en netwerkgebeurtenissen wordt gestart. Alle verdere cursussen worden twee wekelijks gehouden op vrijdagmiddag (16.00 tot 18.00 uur) en op zaterdag (9.00-18.00 uur).

MBA Algemeen Management - Netwerkmogelijkheden

We begrijpen dat het netwerk van klasgenoten en de industrie contacten tijdens uw MBA-programma gevestigd zijn belangrijke troeven. Daarom heeft een aantal MBA Networking Events gecreëerd. Bovendien MBS besteedt zeer veel aandacht aan het samenstellen van een divers maar samenhangend MBA-klasse, met als doel om de best mogelijke kansen voor het gebied van netwerken potentieel en de wederzijdse verrijking te creëren.

Je MBA-klasse

De MBA-lessen van de München Business School zijn in alle opzichten zeer divers. Hieronder vindt u het voorbeeld van onze inkomsten van september 2014 en maart 2015:

 • Aantal studenten: 31
 • Gemiddelde leeftijd: 33 jaar
 • Mannelijk / Vrouwelijk: 62% / 38%
 • Internationaal / Duits: 45% / 55%
 • Werkervaring: gemiddeld 9 jaar
 • Academische achtergrond:
  29% Engineering / IT
  25% bedrijf
  46% andere

MBA Networking Events

Tijdens je studie, dan kunt u deelnemen aan een groot aantal netwerken evenementen en feesten, bijvoorbeeld gastcolleges, Alumni Career Events, Career Days of semester openen partijen. Daarnaast MBS organiseert de "Dine & Discuss" tweemaal per jaar. Deze paneldiscussie is speciaal ontworpen voor MBA-studenten en alumni en richt zich op actuele thema's uit het bedrijfsleven. Hieronder vindt u een selectie van de vorige gebeurtenissen:

 • Dine & Discuss maart 2016: The Future of Innovation
 • Dine & Discuss maart 2015: The Future of Talent
 • Dine & Discuss september 2014: The Future of Work-Life-Balance
 • Dine & Discuss maart 2014: De toekomst van identiteit en privacy in een verbonden wereld

MBA Algemeen Management - Career Services

Het MBS Career Center

Munich Business School streeft er voortdurend naar om de Career Services uitbreiden om u te helpen uw persoonlijke carrière doelen te bereiken.

Eerst en vooral, onze Career Center adviseert en ondersteunt u actief in alle zaken van carrière verandering en professionele ontwikkeling. Het uitgebreide aanbod van diensten omvat:

 • Sollicitatietraining en loopbaan coaching
 • Onderhoud van de MBS Job Portal en de verstrekking van contacten bedrijf
 • Organisatie van de industrie-specifieke Carrière Dagen

Uw professionele netwerk

Daarnaast wordt u aangeboden diverse mogelijkheden om uw professionele contacten uit te breiden. Ten eerste, kunt u profiteren van de uitgebreide professionele ervaring en de brede internationale netwerk van onze docenten en gastsprekers. Uw collega-studenten en oud-MBA-studenten kunnen ook worden belangrijke begeleiders, supporters en adviseurs begeleiden u langs uw loopbaan. Niet alleen de gezamenlijke lessen, maar ook diverse netwerkevenementen bieden de perfecte gelegenheid om elkaar te leren kennen, om je ervaringen uit te wisselen en om wederzijds vertrouwen op te bouwen. Last but not least, MBS Connect, de alumni-platform van MBS, maakt het mogelijk om in contact te blijven, zelfs na het voltooien van je studie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
29,000 EUR
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan