Parttime mba

Florida State University, The College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Parttime mba

Florida State University, The College of Business

Wij geven zakelijke opleiding aan die uw investering waard is.

De FSU College of Business neemt uw investering van tijd en geld serieus in wanneer u uw MBA deeltijd voltooit. Of u nu in Tallahassee of Panama City bent, het deeltijd MBA on-campus programma is een goede pasvorm voor degenen die carrières willen veranderen, vooruitgang doen op het werk of gewoon persoonlijk ontwikkelen zonder de arbeidskrachten te verlaten of te verhuizen.

Alle FSU MBA-programma's delen dezelfde kwaliteits kerncursussen onderwezen door dezelfde faculteitsleden die experts op hun specifieke terreinen zijn. Dit MBA-programma kan in weinig meer dan twee jaar voltooid worden in een tempo van twee vakken per semester. Gedurende die tijd hebben de leerlingen de gelegenheid om te leren van professoren en andere collega-MBA-studenten die doorgaans zelfstandig werkend zijn. In veel gevallen wordt de werkplek een uitbreiding van het klaslokaal, omdat lessen worden toegepast op echte wereldscenario's. Het behalen van de MBA via het deeltijdse, on-campus programma is een goed rendement op uw investering - persoonlijk en professioneel.

Programma Structuur en Locaties


Het MBA-programma wordt aangeboden in een lock-stepstructuur, wat betekent dat de cursussen alleen op specifieke voorwaarden worden aangeboden.

De part-time MBA programma wordt gehouden in Tallahassee en Panama City.

De algemene leerfilosofie?


Alle afgestudeerde cursussen, online en op de campus, worden ontwikkeld en geleerd door de faculteit van het College of Business bij FSU. Nationaal en internationaal erkend door hun leiders en wereldleiders over de hele wereld geloven FSU College of Business faculteit in dynamisch onderwijs - uitgebreid door uitgebreide bedrijfservaring en academisch onderzoek. Belangrijker nog, ze werken een-tegen-een met hun studenten, en bieden een niveau van persoonlijke interactie die FSU onderscheidt van zijn collega's. Onze faculteit garandeert dat studenten worden blootgesteld aan topmanagers en bedrijfsdenkenleiders.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
28 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
36,708 USD
Locations
Verenigde Staten - Tallahassee, Florida
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates