Premier Executive MBA in New York

Access MBA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Premier Executive MBA in New York

Access MBA

De Premier EMBA Tour is een reeks evenementen waarin Global Executive MBA-programma's zijn verzameld die onlangs door de Financial Times zijn gerangschikt in de wereldwijde top 30. De missie van Premier EMBA is het onderwijzen en presenteren van de voordelen van een Executive MBA terwijl bedrijfsleiders worden begeleid in de richting van professionele ontwikkeling.

Doe met ons mee van professionele carrièrecoaches, lokale EMBA-alumni en Admissions Directors één voor één om erachter te komen hoe een Executive MBA kan helpen om het toppunt van je carrière te bereiken.

Elke deelnemer aan een evenement ontvangt exclusieve voordelen, zoals gepersonaliseerde feedback op zijn kandidatuur van de business school Admissions Directors, loopbaanontwikkelingsdiensten en toegang tot het Premier EMBA Club-netwerk.

De bevoorrechte omgeving van een PREMIER EMBA-evenement biedt een unieke sfeer om te netwerken, te delen en te leren over de GEMBA-voordelen.

Het Executive MBA-programma is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van senior managers en leidinggevenden, waardoor deelnemers een MBA-graad kunnen behalen terwijl ze voltijds blijven werken. Het is ontworpen voor managers met aanzienlijke werkervaring, waardoor studenten van elkaar kunnen leren (peer learning) en van de docenten. Executive MBA-programma's leggen doorgaans de nadruk op leiderschap en strategie, waardoor studenten worden voorbereid op algemene managementfuncties op hoog niveau of misschien om een ​​eigen onderneming te leiden.

Global Executive MBA (GEMBA) programma's stellen senior managers en leidinggevenden in staat om ondernemingen te leiden en sociale en economische aangelegenheden op een wereldwijde schaal aan te pakken. De culturele diversiteit en de ambities voor visionair leiderschap van GEMBA-deelnemers weerspiegelen de doelen van dit type programma. De leerervaring vindt plaats buiten de campus met residentiemodules op verschillende continenten. GEMBA-programma's voorzien de deelnemers van de kennis, vaardigheden en perspectieven die nodig zijn om te beheren en effectief te leiden in de onderling verbonden wereld van vandaag.

Een van de belangrijkste voordelen van een Executive MBA en een Global Executive MBA-programma is toegang tot een ongeëvenaard alumni-netwerk. Klasgenoten van over de hele wereld worden een levenslang vertrouwd netwerk van adviseurs, investeerders, zakenpartners, werkgevers en vrienden.

 • Datum: 4 april
 • Locatie: nog geen locatie
 • Timing van het evenement:
  • 18:00 - 18:30 "EMBA-ervaringen en ROI" - paneldiscussie met EMBA-alumni
  • 18:30 - 20:00 uur Lopende netwerksessie met alumni
  • 18.45 - 22.00 uur 20-minuten One-to-One ontmoetingen met EMBA-kandidaten
 • Scholen: IESE Global Executive MBA, IE Business School, IMD
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Apr. 2019
Duration
Duur
1 dag
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates