Lees de Officiële Beschrijving

De Professional MBA (PMBA) Experience

De Professional MBA (PMBA) is een van de krachtigste tools die u kunt gebruiken om uw succes te optimaliseren in de competitieve markt van vandaag. Door de studenten te laten studeren terwijl ze in de beroepsbevolking blijven, biedt de SMU Cox Professional MBA u onmiddellijk wat u leert aan te passen.

De Professional MBA (PMBA) ervaring is ontworpen om u te bevorderen naar het volgende niveau van uw carriere. Het spreekt voor zich ... SMU Cox heeft een sterke reputatie. Het PMBA-programma van SMU Cox School is nationaal gerangschikt door het Amerikaanse nieuws en wereldrapport als een top 15 business school. Maar er is meer om de beste investering voor uw carrière te zijn.

SMU Cox biedt u flexibiliteit met campussen in Dallas en Plano. Tijdens het college in de collegiale omgeving van de Dallas campus van de SMU, heeft u ook mogelijkheden om met andere MBA's te communiceren, inclusief die van de Full-Time en Executive MBA-programma's. Onze kleine, gepersonaliseerde omgeving zorgt ervoor dat medewerkers en medewerkers full-time beschikbaar zijn en alert zijn op uw individuele behoeften. Het nieuwe tweejarige programmaformaat stelt u in staat om in de arbeidskrachten te blijven, terwijl u uw MBA op rekordtijd behaalt.

SMU Cox is gericht op het verbeteren van uw carrièremogelijkheden. Met volledige carriere diensten, mentoring, een keuze uit concentraties en leiderschapstraining, biedt SMU Cox u de mogelijkheid om de MBA op maat te maken om uw carrierebehoeften te maximaliseren.

Wanneer u afgestudeerd bent met een SMU Cox Professional MBA, heeft u de kennis, het vertrouwen en de leiderschapsvaardigheden om te praten in welke carrière u ook kiest. De faculteit en het personeel heet u van harte welkom tot de volgende stap om uw professionele potentieel te bereiken.


De grondslagen: academici

Vanwege de toenemende eisen op de werkplek vandaag, heeft u waarschijnlijk weinig tijd om op het werk nieuwe vaardigheden te verwerven of uw zakelijke perspectieven te verbreden. Cox's PMBA programma biedt een veeleisend, kwantitatief streng studieprogramma waarin u buitengewone instructies, innovatief curriculum en nauwe interactie met collega's in een academische omgeving buiten uw professionele werkomgeving kunt ervaren. Net zo belangrijk, stelt ons programma u in staat om uw diploma over twee jaar te voltooien, terwijl u praktisch geplande lessen in de buurt van thuis of werk vindt.

De Cox PMBA wordt overgenomen in de loop van zes opeenvolgende semesters. Klassen worden gehouden op weekavonden en alleen op de campus van Dallas, zaterdagmorgen. SMU in Plano biedt kerncursussen op maandag en woensdag avond. Klassen worden in beide lezingen en casestudies onderwezen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden de basisbeginselen van het bedrijfsleven beheersen en die gereedschappen toepassen in ervaringen in de praktijk. Je moet twee jaar inzet kunnen maken en akkoord gaan met alle lessen, behalve bij noodgevallen. Je moet ook bereid zijn om voldoende out-of-class tijd te besteden om opdrachten uit te werken en te ontmoeten in kleine studiegroepen - een essentieel onderdeel van het algehele leerproces.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Cox School of Business, Southern Methodist University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
Prijs
36,590 USD
Alleen collegegeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum