Read the Official Description

De extra beroepsgerichte professionele MBA bestaat uit twee delen. Tijdens de Business-Core-Training verwerven de deelnemers de nieuwste theoretische en praktische kennis op het gebied van management en leiderschap, naast de basistechnieken van de economie.

Nadien ondergaan ze een vakspecifieke opleiding in een specialisatie die aan het begin van de MBA is gekozen. Daarbij gaan ze dieper in op een specifieke branche of functie.

De volgende specialisaties worden aangeboden:

- Energiebeheer (Engels)

- Ondernemerschap

- Financiën (Engels)

- Health Care Management (Duits)

- Marketing

- Projectmanagement (Engels)

- Openbare auditing

- Sociaal beheer (Duits)

Om de best mogelijke omstandigheden te creëren voor het netwerken met collega's, voltooien de deelnemers van de verschillende specialisaties gezamenlijk de kerntraining. Op deze manier profiteren ze van een nog breder scala aan carrièrevooruitzichten - en kunnen ze ook meer diverse contacten leggen. Sommige professionele MBA-specialisaties worden apart behandeld omdat de inhoud specifiek is voor een bepaalde branche.

DIDACTISCH ONTWERP

Het drieledige didactische ontwerp van de professionele MBA zorgt voor een efficiënte kennisoverdracht - zonder dat de deelnemers hun professionele carrière hoeven te onderbreken. De klas gebruikt verschillende onderwijs- en leermethoden, variërend van interactieve casestudy's tot bedrijfssimulaties en klassieke presentaties.

MODULAIRE CONSTRUCTIE

De professionele MBA bestaat uit opeenvolgende modules die zijn geblokkeerd.

Elke module bestaat uit drie delen: pre-modules, kernmodules en postmodules.

Waarom deze MBA?

Internationale accreditaties

WU is een van de weinige toonaangevende MBA-providers die zijn geaccrediteerd door EQUIS en AMBA. Bovendien is WU de enige Oostenrijkse universiteit die wordt opgenomen in de prestigieuze Financial Times Ranking.


Eersteklas internationale docenten

In de MBA-programma's van de WU Executive Academy geven uitsluitend internationaal erkende hoogleraren en topmanagers uit het veld les. Deze bevatten de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en uitgebreide praktijkrelevante managementtools.


Een echt internationaal programma

Het exclusieve format van het programma, met deelnemers van over de hele wereld, toonaangevende sprekers en internationale studiereizen, is de perfecte manier om wereldwijd succesvol te zijn.


Wereldwijd alumni-netwerk

Afgestudeerden van de Professional MBA worden onderdeel van een internationaal en exclusief alumni-netwerk. Dit multiculturele netwerk ondersteunt deelnemers bij het leggen van contacten over de hele wereld en netwerken met andere alumni.


Geselecteerde deelnemers

De deelnemers aan de Professional MBA brengen uitgebreide professionele en persoonlijke ervaringen uit verschillende branches, functies en culturen naar de klas. Op dezelfde manier dragen ze bij aan de hoge kwaliteit van het programma zoals de sprekers doen. Samen nieuwe ideeën ontwikkelen, nadenken over het dagelijkse werkende leven en meningen delen met gelijkgestemde internationale collega's is de basis van toekomstgerichte training voor leidinggevenden.


Flexibel formaat

De flexibele, buitenschoolse structuur van de professionele MBA is speciaal afgestemd op de behoeften van drukke leidinggevenden. De modulaire structuur van het programma stelt managers in staat om naast hun professionele leven een uitdagend MBA-programma te volgen.


Voordelen voor de werkgever

Om als modern bedrijf duurzaam succesvol te zijn, is het essentieel om de beste medewerkers aan te trekken en op de lange termijn te behouden. Werkgevers die hun werknemers ondersteunen met een MBA-programma aan de WU, profiteren van zeer gemotiveerde werknemers die duurzaam bijdragen aan het succes van het bedrijf door middel van hun nieuw verworven kennis.


Nieuwste technologie

Deelnemers aan het programma hebben toegang tot Learn @ WU, een van de toonaangevende e-learningplatforms met meer dan 45.000 e-learningdocumenten en meer dan 32.000 gebruikers. Bovendien worden de nieuwste technologieën gebruikt om het lesgeven te ondersteunen.

Program taught in:
Engels
Last updated June 5, 2018
Deze cursus is
Begindatum
Oct. 2019
Duration
15 - 20 maanden
Part-time
Prijs
- 15.000 - 45.000 EUR
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum