Rochester-bern executive mba

University of Rochester & Universität Bern

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Rochester-bern executive mba

University of Rochester & Universität Bern

De Rochester-Bern Executive MBA programma biedt een aantal voordelen aan leidinggevenden die op zoek zijn naar toekomstgericht internationaal verder onderwijs. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van het programma:

Internationale aanpak

Het programma wordt aangeboden door de Universiteit van Rochester (NY, USA) in samenwerking met de Universität Bern (Zwitserland). De deelnemers komen uit alle hoeken van de wereld en de studie in Zwitserland, de Verenigde Staten en China. Tijdens hun studie, hebben ze de kans om te werken met studenten van de parallelle executive programma in de Verenigde Staten.

Dual Degree

Afgestudeerden verdienen een internationale Master of Business Administration (MBA) van de Universiteit van Rochester (Simon Business School), evenals een nationale Executive Master of Business Administration (EMBA) graad aan de Universität Bern. De Simon Business School is geaccrediteerd door AACSB International sinds 1966.

Superieure kennis

Het programma is gebouwd op een cross-functionele curriculum verankerd in gezonde economische principes. Het biedt de mindset van leiders die willen slagen in de morgen van vandaag en zakenwereld. Cursussen zijn goed geïntegreerd en volgt een logische volgorde te gaan van fundamenteel tools waarmee strategie overwegingen en leiderschapsvaardigheden.

Onmiddellijke toepassing

Het programma is bedoeld voor leidinggevenden en onderwezen door uitstekende internationale professoren. De deelnemers komen uit verschillende industrieën en hebben meerdere jaren management ervaring; professoren onderwijzen en te raadplegen over heel Europa en in de Verenigde Staten. Discussies in de klas richten op real-world voorbeelden, met een nadruk op onmiddellijke toepassing op de werkplek.

Kosten

De kosten van het programma zijn CHF 75.000 (collegegeld CHF 63.000, geselecteerde kosten CHF 12.000) en verschuldigd in drie termijnen over drie jaar. Het omvat lessen en een grote fractie van de kosten. Er zijn verschillende beurzen beschikbaar (zie onze website voor meer details).

Formaat

Het programma begint in januari en ontmoet twee weken op vrijdag en zaterdag tot half mei in Zwitserland. Deelnemers geven dan vier weken een intensieve zomervakantie aan aan de Universiteit van Rochester, gevolgd door een optioneel weekvak in Silicon Valley. Daarna volgt de instructie in Zwitserland vanaf half augustus tot afstudeerrichting in mei van het daaropvolgende jaar. In het voorjaar voltooit een seminars seminar in Shanghai de educatieve ervaring. De totale duur van het programma bedraagt ​​17 maanden.

Voordelen voor executives

Het tweewekelijkse formaat van het Zwitserse deel van het programma is ontworpen voor leidinggevenden die geen succesvolle carrière willen onderbreken en een schema nodig hebben, die compatibel is met hun zakelijke verantwoordelijkheden. Bovendien is de indeling kunt deelnemers aan het programma om een ​​recensie te kritisch, te assimileren en toepassen wat ze in de klas hebben gehoord. Leren vergt tijd en perspectief, dat is wat het formaat is ontworpen om te voorzien. De lessen worden gehouden in het Congress Hotel Seepark in Thun. Sommige klasse sessies kunnen online worden bijgewoond om de tijd te verminderen buiten het kantoor.

Inhoud

Het algemeen management programma biedt een reeks van 18 goed geïntegreerde krediet cursussen (60 Amerikaanse credit uur, wat overeenkomt met 90 ECTS-punten), die een logische volgorde te gaan van fundamenteel tools waarmee strategie overwegingen volgen. Naast het verwerven van het beheer van kennis, de deelnemers het ontwikkelen van hun persoonlijkheid en leidinggevende vaardigheden door het programma. Huidige uitdagingen voor het management (bijvoorbeeld duurzaamheid, Leading Change) worden behandeld in het kader van de cursussen en door senior leider gast toespraken. Alle cursussen worden gegeven in het Engels.

Toelating

Aanvragers kunnen rechtstreeks van toepassing op het programma of door hun huidige werkgever worden voorgedragen. Selectie is gebaseerd op de ervaring in het bedrijfsleven, de academische prestatie, potentieel voor professionele groei en de motivatie en drive om te slagen in een uitdagende Executive MBA-programma.

Kandidaat-eisen

Kandidaten voor het programma zijn midden-of senior-level managers met het potentieel voor het nemen van toegenomen verantwoordelijkheden binnen hun organisaties. Ze hebben een universitaire of gelijkwaardige opleiding en een aantal jaren managementervaring. Zij hebben posities van hoge verantwoordelijkheid, hebben het potentieel voor vooruitgang aangetoond en vloeiend in het Engels. Bovendien zijn ze in staat om prioriteiten en het evenwicht gezin, werk en studies in te stellen.

We zullen je manier van denken te veranderen.

In Zwitserland sinds 1995.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Rochester & Universität Bern
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
17 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
75,000 CHF
Collegegeld CHF 63.000, uitgekozen kosten CHF 12.000
Information
Deadline
Contact school
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Locations
Zwitserland - Bern, Bern
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Einddatum Contact school
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Einddatum Contact school
Dates
Jan. 2019
Zwitserland - Bern, Bern
Aanmeldingslimiet Contact school
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Einddatum Contact school
Aanmeldingslimiet Contact school
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Einddatum Contact school