Lees de Officiële Beschrijving

Onze AMBA geaccrediteerde MBA biedt een holistisch perspectief voor het ontwikkelen van verantwoordelijke, strategische leiders; uitgerust om te slagen in een snel veranderende, competitieve wereld met een benadering die we 'Connected Thinking' noemen.

De Hull MBA zal u voorbereiden om verantwoordelijk te zijn en strategie te vormen - een route door middel van het bereiken van een aanzienlijke carrièrebevordering door u toe te rusken om te slagen in een snel veranderende, competitieve wereld.

Onze onderscheidende holistische benadering verbetert uw vaardigheden op de gemeenschappelijke gebieden die bij elke organisatie gemeenschappelijk zijn, samen met een breed perspectief op besluitvorming en de uiteenlopende uitdagingen van de wereldwijde bedrijfsomgeving.

Hull MBA Overzicht

Internationaal geaccrediteerd, zal de Hull MBA u helpen om zich te ontwikkelen tot een zelfverzekerde, hoogwaardige professional die in staat is om effectief en verantwoordelijk te zijn in een wereldwijde bedrijfsomgeving.

Je bouwt hoogwaardige vaardigheden op de functionele en operationele gebieden binnen een organisatie, waardoor je een hoogwaardig lid bent van elk managementteam.

Tegelijkertijd begrijpt u hoe externe druk, complexe verbindingen en de aard van internationale zaken invloed hebben op besluitvorming, waardoor u strategie kunt vormen en keuzes maakt die langetermijnvoordelen opleveren.

Het programma bevat wereldklasse onderzoek dat op de school wordt uitgevoerd en is gebaseerd op uw bedrijfservaring en levert praktische voordelen op met betrekking tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

MBA studenten worden aangemoedigd om een ​​van hun modules te nemen in een van de overzeese locaties waar de Hull MBA is geleverd - Hong Kong, Singapore, Bahrein en Oman - een waardevol internationaal perspectief toevoegen. Deze internationale studieoptie omvat ook een organisatorisch bezoek op de overzeese locatie.

MBA Programma Structuur

De onderwijzende elementen van de Hull MBA zijn georganiseerd rond vijf onderling verbonden sleutelthema's, die ervoor zorgen dat het leren op een gebied kan worden geassocieerd met en verdiepen in het begrip in alle anderen.

De belangrijkste functionele gebieden in het bedrijfsleven zijn gericht op de thema's Management Relations, Managing the Value Chain en Managing Knowledge, waardoor u een uitgebreid overzicht geeft van hoe moderne organisaties actief zijn.

Naast deze specialistische expertise kent het programma een breed perspectief op het beheer van complexe organisaties, management besluitvorming en de persoonlijke en professionele vaardigheden die nodig zijn om effectief te functioneren in dynamische internationale contexten. Dit wordt bereikt door middel van integratief materiaal over de thema's van Strategisch Beheer in een Globale Context en Beheer van problemen die door het programma worden uitgevoerd en over de functionele thema's.

Om de Hull MBA-studenten te behalen, moeten de studenten voltooien

  • tien kernmodules, twee uit elk van de vijf kernthema's
  • twee optionele modules
  • een MBA Dissertatie

Toelatingseisen

Deelnemer profiel

Hull University Business School verwelkomt goed gekwalificeerde individuen om in te schrijven voor hun MBA-programma's. Studenten die een opleiding hebben moeten een volgehoue ​​mate van motivatie en inzet hebben voor het programma. Om het potentieel voor intellectuele groei en ontwikkeling te maximaliseren, hebben de deelnemers ook een onderzoekende en open geest nodig en bereid hun eigen kennis en perspectieven te delen over zaken die van invloed zijn op elk bedrijf.

Toelating Toegankelijkheid

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten de aanvragers normaal gesproken bezitten

  • minimaal drie jaar geschikte post-graduatie werkervaring
  • een goede baccalaureus diploma (gelijk aan een eerste of tweede klas Britse Honneurs diploma) of een gelijkwaardige beroepskwalificatie.

Aanvragers voor wie Engels is hun tweede taal zal ook nodig zijn om vaardigheid gelijkwaardig Engels taal aan te tonen aan IELTS 6.5 of TOEFL 575 (of 90 voor de internet-gebaseerde test). Aanvragers kunnen worden vrijgesteld van de verplichting om IELTS of TOEFL-test te voltooien als ze bewijzen inzake gelijkwaardige Engels taalvaardigheid - bijvoorbeeld als ze een diploma in een Engels sprekend land of instelling binnen de laatste vijf jaar hebben afgerond of als ze hebben gewerkt in een overwegend Engels-sprekende werkomgeving voor meer dan vijf jaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Hull University Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet