Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht:

Het Rutgers Executive Master of Business Administration-programma (EMBA) is de eerste keuze voor bedrijfseducatie voor de zeer gemotiveerde professional met ambities voor een versnelde loopbaangroei en -ontwikkeling. De Executive MBA biedt een duurzame ervaring op hoog niveau die de uwe zal blijven gedurende uw hele carrière, waarbij een kruising van theorie en praktijk maximale voordelen biedt aan individuen die erop zijn gericht elke klasse te laten tellen. Pas vandaag wat u in de les hebt geleerd toe op uw zakelijke uitdagingen wanneer u maandag weer op kantoor bent.

Het voordeel van Rutgers:

Hoog gerangschikt. Enkele citaten zijn: Financial Times: # 2 in Economics, # 3i n Corporate Strategy

Minimale vrije tijd van het werk. Voltooi de EMBA in 14,5 maanden in de parttime modus. De EMBA is ontworpen in een modulair formaat voor drukke professionals om onderbreking van de werkplek en maximale retentie en toepassing van nieuwe kennis en vaardigheden op uw werkplek tot een minimum te beperken.

Uitgebreide keuze van onderwerpen. Het EMBA-programma bestaat uit 18 modules met een breed scala aan onderwerpen, zoals bedrijfsstrategie, internationale financiële strategie, wereldwijde marketingstrategie, financiële boekhouding, financieel management, internationale handel, wereldwijd leiderschap en supply chain management. Keuze van geavanceerde keuzevakken wordt aangeboden elk jaar.

Leren van een Distinguished Faculty. De lessen worden volledig door onze faculteit in Singapore afgeleverd, met respect voor zowel de kwaliteit van hun onderwijs als de voortreffelijkheid van hun onderzoek, van wie sommigen hun kwalificaties hebben behaald bij instellingen zoals Columbia, Harvard, MIT, NYU, British Columbia, UCLA, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin, Madison.

Divers studentenprofiel. De Rutgers EMBA selecteert uitstekende leidinggevenden die in staat zijn om bij te dragen aan de klas. De EMBA-cohorten weerspiegelen een rijke verscheidenheid aan professionele profielen, bedrijfstakken en culturele achtergronden om peer-to-peer-leren te verrijken. Gemiddeld hebben onze EMBA-kaderleden gemiddeld 16 jaar ervaring van meer dan 10 industrieën uit multinationals, mkb-bedrijven, GLC's en wettelijke organen. Waardevolle contacten en duurzame vriendschappen zijn een belangrijk bijproduct van studiegroepen

Geaccrediteerd door Association to Advance Collegiate School of Business (AACSB). Rutgers Business School is sinds 1941 geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate School of Business (AACSB). AACSB accrediteert 755 van 's werelds beste business schools in 51 landen en gebieden.

Levenslange leermogelijkheden. Rutgers zet zich in voor een leven lang leren en verwelkomt Alumni terug om op elk moment gratis een EMBA-les bij te wonen.

curriculum:

De EMBA heeft in totaal 18 modules geleverd met elke module die bestaat uit 38 uur face to face lesentijd. Het EMBA-programma maakt gebruik van een "building-block" -aanpak waarbij elke module voortbouwt op de vorige. Lesmethode omvat lezingen, casusbesprekingen, presentaties, rollenspellen, gastsprekers in de industrie en bezoeken ter plaatse. Elke module wordt beoordeeld door cursussen en / of examen.

Looptijd:

14,5 maanden

honoraria:

SGD 75.000 (onderworpen aan 7% GST). Collegegeld omvat cursusmateriaal.

Toelatingseisen:

  • Een bachelordiploma of internationaal equivalent van een geaccrediteerde universiteit
  • Ten minste 8-10 jaar ervaring heeft de voorkeur
  • Minimumleeftijd van 28 jaar oud
  • Kandidaten met een hoge verantwoordelijkheid en internationale ervaring
  • Maturiteit en motivatie om te slagen in de EMBA
  • Vaardigheid in mondeling en schriftelijk Engels

GMAT / GRE is niet vereist voor toelating tot het programma. Bij wijze van uitzondering zullen kandidaten met andere academische / beroepskwalificaties en met aanzienlijke werkervaring op het hoogste managementniveau van geval tot geval worden bekeken. Het programma staat open voor houders van Singaporese, Permanente Ingezetenen en Werkgelegenheid-visa's.

Begin datum:

9 februari 2019. De aanvraag sluit op 9 januari 2019.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rutgers Business School Asia Pacific
Laatst bijgewerkt op November 5, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
14 - 15 maanden
Deeltijd
Prijs
75,000 SGD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum