s3 azië mba

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De tri-universitair colloquium tussen de Fudan University (Shanghai), Universiteit van Korea (Seoul) en de Nationale Universiteit van Singapore (Singapore) werd ingeleid wanneer, als gevolg van een merkwaardig toeval, onze drie instellingen vieringen hielden hun honderdjarig bestaan ​​in 2005. Na het delen van een visie in de wereldeconomie, Fudan, KU en NUS vastgesteld de S3 Universiteit Alliance (S3 UA).

&nbsp

&nbsp

Daarom S3-Azië MBA-programma

&nbsp

Azië zal de focus van de veel van de economische en politieke wereld activiteiten in de 21e eeuw. De snelle ontwikkeling heeft geleid tot toenemende complexiteit van het zakendoen in de regio begrensd door grote verschillen in economische, zakelijke, culturele, institutionele en sociaal-politieke voorwaarden. In toenemende mate is er een groeiende behoefte aan een pan-Aziatische MBA-programma biedt een diepgaand begrip van de theorie en de praktijk van het zakendoen in Azië. Echter, op een paar universiteiten in Azië hebben het onderzoek en onderwijs mogelijkheden om een ​​programma dat de diepte van de theoretische en praktische onderwijs die nodig is door de managers geeft aan te bieden. Vandaar dat de niet-aangepaste standaard MBA was tot nu toe, de primaire formele management-onderwijs en opleiding tool beschikbaar in Azië.

&nbsp

In antwoord op deze behoeften, hebben School of Management van de Fudan University, Korea University Business School en NUS Business School start gegaan met het S3-Azië MBA, begin najaar 2008.

Hoe werkt een MBA-programma gezamenlijk beheerd door drie toonaangevende universiteiten in Azië bieden een ongekende voorsprong in top-notch business onderwijs?

&nbsp

De drie scholen hebben het beste inzicht van de Aziatische economieën; gevestigde wereldklasse MBA-programma's door middel van accreditaties en gezamenlijke programma's, en bezitten de faculteit opgeleid in de top business schools over de hele wereld. De integratie en samenwerking tussen deze drie vooraanstaande business schools in Azië zal bieden wereldwijde concurrentievermogen in een wereld-klasse Aziatische business onderwijs.

&nbsp

De S3-Azië MBA-programma heeft tot doel overheden voldoen aan de groeiende en gevarieerde behoeften en verwachtingen van studenten, werkgevers, docenten, alumni, universiteiten en door het voorbereiden van studenten voor hogere leidinggevende posities in de belangrijkste vestigingen in Azië en de wereld. Dit programma zal de unieke sterktes van de drie vooraanstaande business schools te combineren tot een uitzonderlijke MBA-programma gegeven in drie van de meest geavanceerde en zich snel ontwikkelende steden in de wereld.

&nbsp

&nbsp

Toelatingsvoorwaarden

&nbsp

De S3-Azië MBA biedt deelnemers een wereldwijde standaard in het bedrijfsleven het onderwijs gebaseerd op de Aziatische perspectieven. Ons programma is ontworpen voor mensen die op zoek zijn ofwel een loopbaan in de regio Azië-Pacific, of die van plan zijn om zaken te doen met Aziatische bedrijven.
Wij zoeken voor enthousiaste en creatieve gelijkgestemde individuen die een palmares en bezitten leiderschap en teamwork mogelijkheden. De kandidaat selectie is als volgt:

&nbsp

Fudan

  • GRK voor studenten uit China
  • Speciale GRK voor studenten uit Macau, Hong Kong, Taiwan en
  • GMAT voor studenten van buiten Groot-China, die willen aanvragen Fudan Degree
  • 3 jaar werkervaring
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden