Sasin executive mba

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De EMBA programma bedient mid-career executives voorbereiding voor het volgende niveau, evenals senior executives die hun vaardigheden willen en leiderschap doeltreffendheid te vergroten. Deze 2 jaar Executive MBA-programma is speciaal ontworpen voor veelbelovende managers met aanzienlijke management ervaring. Het programma biedt de nieuwste wereldwijde management tools en concepten, waardoor de EMBA deelnemers aan de leidinggevende competenties essentieel voor bedrijven en andere organisaties werken te ontwikkelen, op nationaal, regionaal en internationaal niveau. Het programma wordt geleverd in het Engels, in Bangkok, Thailand - het hart van Zuidoost-Azië.

Met ingang van 2012 zal de EMBA worden onderwezen op vrijdagavond en zaterdag de hele dag. Vrijdag overnachting zal beschikbaar zijn op Sasa Huis voor deelnemers aan het programma, tegen een korting van 50%.

Dit zal het programma meer geschikt voor managers die tijdens de week moet reizen te maken. En, voor de eerste keer, zal ons programma gemakkelijk toegankelijk voor degenen die buiten Bangkok maken.

Structuur

Cursussen zijn gepland in zes vijf weken "modules" elk jaar, met deelnemers nemen van twee cursussen per module. Elke cursus is de moeite waard drie credit-uren; deelnemers zijn verplicht om een ​​totaal van vierentwintig cursussen (72 credit-uren) te voltooien. Voor exacte module periode Belangrijke data. Het wordt gegeven door gastdocenten uit vele wereldklasse programma's alsook door Sasin full-time docenten en andere deskundigen in Thailand en Zuidoost-Azië.

Samenspel

Terwijl individuele opdrachten nodig zijn, studiegroepen en teamwork zijn essentieel voor de EMBA ervaring met veel klasse projecten toegewezen aan groepen, in plaats van aan particulieren. EMBA deelnemers vormen meestal groepen vijf tot zeven leden met diverse academische en / of professionele achtergronden. Gedurende het programma, EMBA leren studenten hoe ze effectief te werken met anderen, verbeteren hun vaardigheden in het werken als onderdeel van een team, en persoonlijke vriendschappen en een leven lang netwerken te ontwikkelen.

LESSEN

De lessen worden normaal gepland op vrijdag 18:00-21:15 en zaterdag 8:30-16:30. Soms worden make-up klassen gehouden op andere tijdstippen. Regelmatige collegebezoek is vereist. Studenten worden verwacht dat zij alle sessies cursussen waarvoor zij zijn geregistreerd en zal worden toegestaan ​​om examens te nemen indien zij voldoen aan een 80% aanwezigheidsplicht bij te wonen. Deelnemers moeten informele groep vergadering of twee keer per week verwacht om te werken aan case studies en moeten verwachten om ten minste 15 uur per week doorbrengen in out-of-class studie.

EMBA leerdoelen

  • Analytisch, besluitvorming en creatieve vaardigheden - Zelfredzaamheid en ondernemerschap - Teamwork en leiderschap - Effectieve communicatie, presentatie en onderhandelingsvaardigheden - bedrijfsethiek, maatschappelijk verantwoord en duurzaam milieu - bewustzijn van de culturele diversiteit We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Sasin .
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and T ... Lees meer

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and The Wharton School, two of the best business schools in the world. Sasin was the first business school in Thailand to earn AACSB and EQUIS international accreditation, and is one of the few business schools in Southeast Asia with both. Lees Minder
Bangkok , Pa Tong + 1 Meer Minder