Sofaer internationale mba

Tel Aviv University, Coller School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Sofaer internationale mba

Tel Aviv University, Coller School of Management

Of u nu uw eigen bedrijf wilt vinden, duik in de startcultuur van Tel Aviv, of leiden innovatieve processen in een multinationale onderneming, de Banker International MBA biedt u de tools, praktische ervaring, netwerk en carriere ondersteuning om de onderneming genaamd " u." Het IMBA's 1-jarige curriculum combineert een fundamentele kern in het bedrijfsvoering met een breed scala van geavanceerde cursussen gericht op ondernemerschap, innovatie en technologie. Cursusaanbod omvat Delta Start-up Studio, Israël's eerste voorversterker voor studentgerichte ventures. Daarnaast hebben studenten toegang tot directe loopbaanondersteuning, inclusief het uitgebreide internshipprogramma van het programma met bedrijven die variëren van McCann, Google en NICE Systems tot opstarters binnen 8200 EISP, het versnellingsprogramma van Israël's elite intelligence unit 8200.

Wie studies in de IMBA?

Ontworpen voor internationale, Israëlische en Palestijnse studenten, herbergt de gemiddelde Banker IMBA-klasse 44 studenten uit 15 landen. De meeste IMBA-studenten beginnen hun studie na vier jaar werkervaring. De meerderheid spreekt meer dan één taal en heeft op het moment van de aanvraag in meer dan één land gewoond en / of gewerkt.

School of Management van Tel Aviv University's

De enige internationaal geaccrediteerde business school in Israël (AACSB), de School of Management is ingewikkeld verbonden met de start-up scene van Tel Aviv en de Israëlische economie. De school beschikt over meer dan 21.000 alumni in topposities in het hele land en herbergt jaarlijks ruim 2000 leidinggevenden en professionals in onze op maat gemaakte executive development programma's.

Naast de Sofaer International MBA, de School biedt 8 Master-niveau programma's, waaronder de Kellogg-Recanati Executive International MBA en de Hebreeuwse MBA in Ondernemerschap, Innovatie & Technologie. De School of Management is ook het enige Israëlische lid van PIM, een prestigieus uitwisselingsnetwerk dat bestaat uit leden zoals: Universiteit van Chicago Booth, ESSEC Business School (Parijs, Frankrijk), Indiase Instituut voor Management Bangalore (India) en NUS Business School (Singapore).

In 2014 werd de School bekroond Eduniversal's felbegeerde "5 Palmes of Excellence" award en de 11e plek wereldwijd voor de Top 50 MBA-programma's voor de VC-Backed Ondernemers door PitchBook, een onafhankelijke en onpartijdige private equity en venture capital onderzoeksbureau.

Naast de voordelen van het studeren aan de School of Management, hebben Sofaer International MBA-studenten de toegevoegde waarde van het ecosysteem van de Tel Aviv University. Consistent gerangschikt in de top 20 ter wereld in termen van wetenschappelijke citaten en onder de top 100 universiteiten internationaal. Tel Aviv University (TAU) is de grootste en meest uitgebreide universiteit van Israël met meer dan 30.000 studenten, 9 faculteiten en 125 scholen en afdelingen in het spectrum van wetenschappen, humaniora en kunst. TAU is de thuisbasis van meerdere instituten, forums, en centra zoals StarTAU (TAU's Entrepreneurship Center), netto-effect, het Centrum voor Duurzame Energie, en het Centrum voor Nanowetenschappen en Nanotechnologie. TAU heeft meer dan 11 internationale MA programma's - die allemaal genieten van academische en natuurlijk samenwerking met de Sofaer International MBA.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Israël - Tel Aviv, Tel Aviv
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Israël - Tel Aviv, Tel Aviv
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan