Solvay Executive MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Solvay Executive MBA is een uniek programma in het hart van Europa, gecreëerd door Solvay Brussels School of Economics and Management om leidinggevenden te begeleiden bij hun loopbaanontwikkeling en groei. De Executive MBA van Solvay omvat geavanceerde cursussen, topprofessoren, inspirerende gastsprekers, multiculturele diversiteit in de klas, persoonlijke ontwikkeling en individuele coaching. Door een sterke persoonlijke benadering helpen we onze deelnemers hun eigen leven en carrière te transformeren om een verschil te maken in de samenleving als geheel, door samen te werken in de naam van 'zaken doen om een betere wereld te maken'.

We bieden een 18-maanden durend programma, dat in overeenstemming is met een persoonlijke en professionele balans tussen het leven, dankzij lessen die elke 3 weken in Brussel plaatsvinden aan een lang weekeinde.

Voor wie is het

Solvay Executive MBA richt zich op dynamische managers en leidinggevenden die op zoek zijn om vooruit te komen in hun carrière en om hun kennis van de nieuwste managementtools te verbeteren.

Het is ook afgestemd op professionals die hun carrière willen uitbreiden naar een managementfunctie of hun huidige veld- of carrièrepad willen veranderen.

6 redenen om Solvay Executive MBA te volgen

CARRIÈREVOORZIENING FOCUS

Solvay Executive MBA maakt van u een leider van wereldklasse en geeft u een concurrentievoordeel op de internationale arbeidsmarkt. Managementvaardigheden zijn niet langer voldoende. Je moet van je talent, prestaties, karakter en potentieel een waardevolle positie maken die je op de voorgrond plaatst. Met het Career Advance-programma ontvang je professionele coaching en methoden om de markt te ontmoeten met duidelijke doelen, superieure vaardigheden en het vertrouwen om de uitdagende en lonende kans te winnen die je zoekt.

HOLISTISCHE 360 ° -benadering

Solvay Executive MBA transformeert theorie in praktijk. De hedendaagse zakenwereld vereist kennis en vaardigheden, een strategische visie en gedetailleerde expertise, proactief individueel initiatief en baanbrekend teamwork. Vanaf de eerste dag kunt u kennis van onderwerpen integreren en uw inzichten toepassen op echte bedrijfssituaties, harde en zachte vaardigheden verwerven en een vindingrijkheid die u helpt om zich aan te passen aan elke nieuwe situatie. U bent vanaf de eerste dag klaar om uw kennis op het werk te implementeren. De real-world uitdaging culmineert met een real-world project in Entrepreneurship Lab, Strategy Lab of Advisory Lab. ty INTERNATIONALE LEEROMGEVING

Solvay Executive MBA biedt een stimulerende multiculturele ervaring in het Engels. We trekken deelnemers aan uit meer dan 30 landen met uiteenlopende professionele achtergronden, waaronder wetenschap en technologie, financiën, handel, rechten, marketing, public affairs, consulting en kunst. Onze toewijding aan diversialt = "ty zorgt voor de kruisbestuiving van ideeën en methoden, creëert innovatie en synergieën en bereidt u voor op de complexe uitdagingen van de wereldwijde veranderingen GLOBALE ALUMNI-NETWERKEN In de mobiele economie van vandaag maakt een sterk internationaal netwerk het cruciale verschil in je carrière, je resultaten en je prestaties Onze actieve en geëngageerde alumnivereniging komt neer op meer dan 20.000 actieve leden, gevestigd in meer dan 100 landen, en biedt je levenslange contacten voor zakelijke kansen, oplossingen en mentoring, waar je ook bent, waar je ook naar toe wilt. UITSTEKENDE INTERNATIONALE FACULTEIT Een dynamische en hooggekwalificeerde faculalt = "ty van over de hele wereld is een leidende kracht in het succes van Solvay Executive MBA. Gedurende het hele programma profiteert u van state-of-the-art bedrijfseducatie die op maat is gemaakt door gerenommeerde internationale managers, academici, praktijkmensen en experts. U zult zeker worden blootgesteld aan de allernieuwste zakelijke praktijken, kennis uit alle hoeken van de wereld en verschillende standpunten. BRUSSEL, het hart van Europa Met het Solvay Executive MBA-klaslokaal kun je een stap zetten naar de snelgroeiende sociale en economische onderneming die Europa is. Neem de opportunialt = "ty om Europese bedrijven onder de knie te krijgen en uw kennis de wereld in te brengen." Solvay Ponts is uw toegangspoort van en naar Europa, met partnercampussen in Vietnam, de VS en Mexico, om te verbinden met de krachtigste business internationale netwerken Toelatingsvoorwaarden Aanvragers zijn verplicht:

  • Om significante en waardevolle werkervaring te hebben;
  • Uitstekende academische record - Vaardigheid in zakelijk Engels;
  • De wens om te werken in een internationale omgeving en openheid voor diversialt = "ty;
  • Professionele ambitie;
  • Leiderschapsvaardigheden en toewijding, in combinatie met de abilialt = "ty om te werken onder stress.

We streven ernaar een communi cieel niveau van deelnemers te creëren dat zou bijdragen aan de diversialt = "ty en uniciteit van het MBA-programma. Daarom zal de toelatingscommissie zorgvuldig de biografische en academische achtergrondinformatie, GMAT-score, prestaties, prijzen en onderscheidingen, arbeidsverleden en aanbevelingsbrieven onderzoeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Lees meer

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Lees Minder
Brussel , Georgetown , Milaan + 2 Meer Minder

Accreditaties