Read the Official Description

Solvay Executive MBA is een uniek programma in het hart van Europa, gemaakt door Solvay Brussels School of Economics and Management voor leidinggevenden te begeleiden in hun carrière ontwikkeling en groei. Solvay Executive MBA bestaat uit cutting-edge cursussen, van wereldklasse professoren, inspirerende gastsprekers, multiculturele diversiteit in de klas, persoonlijke ontwikkeling en individuele coaching. Door middel van een sterke persoonlijke benadering, helpen wij onze deelnemers te transformeren hun eigen leven en loopbaan in om een ​​verschil maken in de samenleving als geheel, samen te werken in de naam van "zijn in het bedrijfsleven om een ​​betere wereld te maken.

Solvay EMBA is op maat gemaakt voor alle behoeften en agenda; in feite bieden wij: 2-Year-programma, met lessen die plaatsvinden op een lange week-end per maand in Brussel - Intensieve 1-jarige opleiding, met lessen die plaatsvindt op 2 lange weekenden per maand. - Van begin oktober tot begin oktober - Beide opties kunnen worden genomen in parallel met een huidige professionele activiteit.

Voor wie is het

Solvay Executive MBA is gericht op dynamische managers en leidinggevenden die op zoek zijn om door te gaan in hun carrière, alsmede om hun kennis van de nieuwste management tools te verbeteren.

Het is ook op maat gemaakt voor professionals die willen hun carrière in een leidinggevende functie, of hun huidige veld of carrière pad te veranderen.

6 redenen om Solvay Executive MBA te nemen

Loopbaanontwikkeling FOCUS Solvay Executive MBA zal je een world-class leider en een competitief voordeel geven op de internationale arbeidsmarkt. Management vaardigheden zijn niet meer genoeg. Je moet je talent, prestaties, karakter en de potentiële te zetten in een waardevolle positie dat je in de voorhoede. Met de Career Advancement programma vindt u professionele coaching en methodes te ontvangen om de markt te voldoen aan duidelijke doelstellingen, superieure vaardigheden en het vertrouwen om de uitdagende en lonende kans die u zoekt te winnen.

HOLISTIC 360 ° Approach

Solvay Executive MBA transformeert theorie in de praktijk. zakelijke wereld van vandaag vraagt ​​om kennis en kunde, strategische visie en uitgebreide deskundigheid, pro-actief individueel initiatief, en baanbrekende teamwork. Vanaf de eerste dag dat je integreren kennis uit onderwerpen en uw inzichten toe te passen om echte zakelijke situaties, het verkrijgen van hard en soft skills, evenals een vindingrijkheid die u zullen helpen aanpassen aan elke nieuwe situatie. Bent u klaar om uw kennis op het werk uit te voeren vanaf de eerste dag zijn. De real-world challenge eindigt met een real-world project in Entrepreneurship Lab, Strategy Lab of Advisory Lab. ty INTERNATIONALE LEEROMGEVING

Solvay Executive MBA biedt een stimulerende multiculturele ervaring in het Engels. We trekken deelnemers uit meer dan 30 landen, met uiteenlopende professionele achtergronden, met inbegrip van wetenschap en technologie, financiën, handel, recht, marketing, public affairs, consulting en kunst. Onze inzet voor diversiteit zorgt voor de kruisbestuiving van ideeën en methoden, het creëren van innovatie en synergieën, en je voorbereiden op de complexe uitdagingen van de mondiale veranderingen. GLOBAL alumninetwerken In de huidige mobiele economie een sterk internationaal netwerk maakt het kritische verschil in je carrière, je resultaten en uw prestaties. Onze actieve en betrokken alumni vereniging telt op tot meer dan 20.000 actieve leden, gevestigd in meer dan 100 landen. Het voorziet u van een leven lang contacten voor zakelijke kansen, oplossingen en mentoring, waar je ook bent, waar je heen wilt. OPMERKELIJK internationale faculteit Een dynamische en hooggekwalificeerde docenten uit de hele wereld is een belangrijke kracht in het succes van Solvay Executive MBA. Gedurende het programma, profiteert u van state-of-the-art bedrijfskundige opleidingen voor u aangepast door gerenommeerde internationale managers, academici, professionals en experts. U bent zeker te worden blootgesteld aan het snijvlak van zakelijke praktijken, om kennis uit alle hoeken van de wereld, en de diverse standpunten. BRUSSEL, het hart van Europa met Solvay Executive MBA klas kunt u stap in de snel groeiende sociale en economische onderneming die is Europa. Maak van de gelegenheid om te leren hoe het Europese bedrijfsleven onder de knie, en neem uw kennis in de wereld. Solvay Ponts is uw toegangspoort van en naar Europa, met partner campussen in Vietnam, de VS en Mexico, te verbinden met de meest krachtige zakelijke netwerken op internationaal niveau. Toelatingsvoorwaarden Aanvragers zijn verplicht:

  • Om belangrijke en waardevolle werkervaring hebben;
<li>Uitstekende academische plaat - Vaardigheid in het zakelijk Engels;</li> 

<li>Een verlangen om te werken in een internationale omgeving en openheid voor diversiteit;</li>

<li>Professionele ambitie;</li>

<li>Leidinggevende vaardigheden en toewijding, in combinatie met de mogelijkheid om te werken onder stress.</li> 

Wij streven naar een gemeenschap van deelnemers die zou bijdragen aan de diversiteit en het unieke karakter van het MBA-programma te maken. Daarom zal de toelatingscommissie zorgvuldig onderzoekt de biografische en academische achtergrond informatie, GMAT score, prestaties, prijzen en onderscheidingen, arbeidsverleden, en brieven van aanbeveling.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Prijs
32,000 EUR
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019