Strathclyde MBA in Griekenland

De Strathclyde MBA in Griekenland, beheerd door International Management Services (IMS) heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat. Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

het Partnership

University of Strathclyde Business School biedt alle kernmaterialen voor het programma en voert alle seminars met een geselecteerd team van vooraanstaande hoogleraren van hun personeel in het Verenigd Koninkrijk. De Britse medewerkers zijn ook verantwoordelijk voor de inhoud vragen en ondersteuning. Alle toelating en assessment procedures vallen onder de verantwoordelijkheid van Strathclyde en succesvolle deelnemers zullen worden beloond met een University of Strathclyde Master of Business Administration.

IMS in Athene biedt lokale administratieve diensten, alsmede met Begeleidingssessies, seminars en examens. SBS biedt kern lesmateriaal en stuurt Strathclyde University faculteit leden van Griekenland om intensieve seminars draaien. IMS heeft ook een aantal lokale management onderwijs specialisten die zorgen voor voortdurende begeleiding support.

MBA Summer School

Een hoogtepunt van de Strathclyde International MBA kalender is de jaarlijkse MBA zomer school, die plaatsvindt in Glasgow, in mei en juni. De zomerschool staat open voor alle studie routes van de MBA die electieve studie stadium hebben bereikt en is een prachtige gelegenheid om uw electieve keuzes te bestuderen samen met een groep van gelijkgestemde internationale collega's.

student Testimonial

"De Strathclyde MBA-opleiding was een leerproces reis die mijn denken getransformeerd en gaven me met de nodige vaardigheden voor het begrijpen en het verkennen van verschillende perspectieven in een dubbelzinnige zakelijke omgeving. De MBA-opleiding vereist persoonlijke inzet en betrokkenheid, maar de goed gestructureerde cursus en de steun van de Strathclyde professoren garandeert een lonende ervaring en goed erkende MBA-graad "

Athanassios Liakopoulos

International MBA Griekenland

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet