Strathclyde MBA in Hong Kong

De Strathclyde MBA in Hong Kong, beheerd door het Institute of Professional en Executive Management (IPEM), heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat. Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

het Partnership

University of Strathclyde Business School biedt alle kernmaterialen voor het programma en voert alle seminars met een geselecteerd team van vooraanstaande hoogleraren van hun personeel in het Verenigd Koninkrijk. De Britse medewerkers zijn ook verantwoordelijk voor de inhoud vragen en ondersteuning. Alle toelating en assessment procedures vallen onder de verantwoordelijkheid van Strathclyde en succesvolle deelnemers zullen worden beloond met een University of Strathclyde Master of Business Administration.

IPEM is verantwoordelijk voor de individuele deelnemer steun in Zwitserland, alsmede de organisatie van seminars, en de coördinatie van de activiteiten met de Universiteit van Strathclyde personeel in het Verenigd Koninkrijk.

MBA Summer School

Een hoogtepunt van de Strathclyde International MBA kalender is de jaarlijkse MBA zomer school, die plaatsvindt in Glasgow, in mei en juni. De zomerschool staat open voor alle studie routes van de MBA die electieve studie stadium hebben bereikt en is een prachtige gelegenheid om uw electieve keuzes te bestuderen samen met een groep van gelijkgestemde internationale collega's.

Student Testimonial

"Als een uitvoerend directeur van Bank Julian Baer & Co. Ltd en een gecertificeerde management Accountant (Aust), denk ik dat de uitdagingen waar dan ook kunnen worden weergegeven, en het is onvermijdelijk dat we gezicht zal komen te staan ​​met financiële kwesties, vooral op momenten dat de wereldeconomie zich snel aan het veranderen is. Dit is de reden waarom ik besloten om in te schrijven op de Strathclyde MBA-programma op te frissen zowel op markt- en financiële kennis, en om mezelf verder uit te rusten met skill-sets over hoe om te gaan met moeilijke, onzekere en ingewikkelde situaties in de echte zakenwereld.

Na mijn voltooiing van het MBA-programma, ik verworven vaardigheden die me zou toestaan ​​om te winnen over mijn concurrenten en uitbreiden van mijn cliënt zwembad om marktaandeel te winnen.

Ik adviseer sterk het MBA-programma aan degenen die niet alleen op zoek zijn naar theoretische kennis en vaardigheden die in het echte bedrijfsleven van toepassing zijn. "

Candy Wong

(MBA Graduate - Hong Kong centrum)

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum